Gecenlerde konu acmistim silikon yaptiricaktim sorularim vardi belki bilirsiniz. Bugun oğlen 12-1 gibi ameliyathaneye alındım.
Kas altı meme altı kesisi 300 cc mentor marka puturlu yuvarlak takıldı.
Boy 172-56 kg
Cok beğendim cok dogal duruyo allaha şukur doktorum cok becerikli Ben ameliyattan once ozellikle istemedigim meme modelini gosterdim doktora boyle birdenbaslayan meme top gibi hani anlamissinizdir. Asla istemiyorum dedim sonra istedigim modeli gosterdim yumuşak bir sekilde iniyor. dun muayenede deri kalınlığın yeterli kas ustu yapalim dedi ben icime sinmedigi icin istemedim. Kas ustune buyuk takabilirim ama gencsin derin sert ve diri kas altin kas ustun kadar buyuk alamaz memenin seklini bozar dedi. 375 zorlamış ameliyatta ama sigmamis. 300 tam oturdu cok da guzel kapandı dedi bana ayildiktan sonra. Bu arada yaşım 20. Goğsumde cok fazla agrim yok normalde uşutsem bile ağrı sızıdan ağlayan bi insanım canim cok tatlıdır. Ama yatip kalkarken yardım almak dışında bi ihtiyacım olmuyo lavaboya falan kendim girdim gozumu acar acmaz cok sıkışmışım. kollarım kısıtlı degil sadece omuz hizasindan yukari kaldıramıyorum.Goğsumde bi baski var ağırlık hissediyorum rahatsız edici evet ama mesela annemle konuşurken yada telefon elimde nette gezerken unutuyorum coğu kez. ve 'derin' nefes alamıyorum sadece. İc cekemiyorum yani
Mersinde dr volkan ışık doktorum.
Sorularınız varsa daha ilk gunum ama yardımcı olabilirim.
Meme buyutme oldum sorulari alayim
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Meme buyutme oldum sorulari alayim