Kasaltı silikon ameliyatı
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Kasaltı silikon ameliyatı
-
14-09-2022, 07:56:38Merhaba arkadaşlar, 2 ocak 2017 de kasaltına 325cc mentor marka slikon yerleştirildi. Ameliyatı yuzyıl hastahanesi Gebze de oldum doktorum Ali Aliyev di. 1 gun hastahanede kaldım ertesi gunu taburcu oldum. O gunden sonra hayatım inanılmaz zorlaştı, doktoruma gore normal bana gore inanılmaz derecede dayanılmaz acı bir surecti. Ve en kotusu hala daha devam ediyor olması. Hergune ayrı bir ağrı ile uyanıyorum, hareketlerim son derece kısıtlı 1 ay oldu ağrılarım ilk gun kadar olmasa da hala devam ediyor. Tabut gibi yatıp tabut gibi kalkıyorum. Sanki icime 2 adet silikon değil demir yerleştirildi. Doktorum masaja da gerek olmadığını soyluyor, sadecd silikon kaydığında masaj yapılırmış. Maalesef doktorumdan hangi surecte olduğumun cevabını net olarak alamıyorum, hep bana gayet normal ve iyi gittiğini bir sure daha dişini sık diyor. Sizlerden ricam bu tarz bir ameliyat geciren arkadaşlar benimle yaşadıklarını paylaşırsa son derece memnun olacağım. Cok endişeliyim sanki acı hep kalacakmış gibi geliyor. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkur ediyorum.