Merhaba! Bende tuberoz meme sorunu vardı. Duymamış olabilirsiniz, google yazdığınızda gorsellerde cıkıyor. Hep kafama taktım, yıllarca uzuldum. Arkadaşlarımın memeleri dolgun ve dikti. Benim ise yıllarca duşuk ve ici boş memelerim vardı. Dolgulu sutyen ile sakladım yıllarca, herkes normal memelere sahip olduğumu duşundu.

Neyse en sonunda Ankara Gazi Hastanesine gittim istediğim doktorun butun yıl ameliyatlarının dolu olduğunu oğrenince, bundan daha kotu bir memem olmaz diye duşunerek bir yakınımın calıştığı hastanede olan estetisyene gittim. O da Ahmet Işıkdemir'di. Testlerim yapıldı ve hemen 2 hafta sonra ameliyat oldum. 225 cc takıldı. Ameliyat olalı bir hafta gecti. Şuan hala direnlerim var, bitmek bilmediler. Kafam buna cok takılıyor cunku artık direnlerimden bıktım.

Narkozdan sonra cok ağladım. Bu ayrı bir konu. Hastanedeki yataklar ayarlı olduğu icin yatıp kalkmak kolaydı. Eve gelince zorluklar başladı. Ameliyatın ertesi gunu doktorumun kontrolunden sonra hemen taburcu oldum. Evde yatmak ve kalkmak zor oldu. Kollarım resmen curumuş gibiydi. Daha yeni yeni rahatlıyorum. Daha sutyen kullanımına gecmedik. Cunku protezlerimin biraz aşağı inmesini bekleyecekmişiz. Heyecanlı bir surec başladı. Yıllardır beni uzen goğuslerim şuan cok guzel gozukuyor.

:115: