Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır doğal goğus buyutme ve meme estetiği forumlarını takip ediyordum. Sesli telkin dosyaları, corek otları, hayıt tohumları derken cok fazla zaman ayırmış ve takıntı haline getirmiştim. Bir sure amerikada yaşadığım icin orada amelyat fiyatları cok ucuk fiyatlardı, turkiye ye donduğumde de cesaretimi kaybetmiş ve zaman ayıramamıştım silikon icin. İnternette Aquafilling ile amelyatsız goğus buyutme araştırmaları yaptım. Ankarada bu yontem icin uygun doktorların cv lerini inceledim ve dunya tatlısı bir doktordan randevumu aldım. Olmamam icin beni yarım saat ikna etmeye uğraştı, ama takıntı haline getirdiğim icin kararlıydım 1 beden de olsa buyutmeye. Velhasıl kelam, yarım saatte hafif bir iğne ağrısı ile goğusum bir beden buyudu. İlk gun hafif bir ağrı ve şişlik oldu goğuslerimde. Şu anda uzerinden 2 hafta gecti ve cok mutluyum.

Aynı zamanda burnumda eğrilik vardı, dolgu ile 1 dakikada duzeltti doktorum. 5 gun sonra trafik kazası gecirdim burnumu carptım epey morardı kanadı ancak burnumda bir değişiklik olmadı belki de dolgu korumuştur

Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim