Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi doğal olarak boyle internetten araştırıp bilgi almaya calışıyordum.ama internetten istediğim bircok sorunun cvbını bulamıyor hatta okudukca vazgeciyordum.spor eğitmeniyim 4 yaşında bir cocuğum var.emzirme sonrası goğuslerim resmen boşaldı. sporla da uğraştığım icin cok yağ kaybetiğimden doğayı iyice kuculup sonuk bir hale geldiler.cok takıyordum goğuslerimi eskiden gayet iyi durumdalardı nasıl bu kadar kotu oldular diye uzulup aynada bakmak istemiyordum.tabiki ic camaşırı ve kıyafet secerkenki eziyetleri saymıyorum.neyse komşumun yıllardır gittiği estetik cerrahı vardı kendisi vasıtasıyla tanıştım. bana protez ile cok guzel olacağını goğusleriminde sarkma olmadığını sadace boşalmış olduğunu soyledi.daha once aynı konudan emin olmak adına bir iki doktor ile daha goruşmuştum hatta bir tanesi sarkma var hem protez hem duzeltme yapıcaz demişti.iyileşme surecini cok uzun soylemişti.Ama doktoruma gittiğimde bana cok kolay olacağını toparlamaya ihtiyac olmayacağı soyledi.bu arada doktorum ZUHTU DEMİR internetten araştırabilirisiniz.cok cok harika bir doktor .Tepe Prime'da kliniği var.gozum kapalı tavsiye ediyorum.tekrar goruşmeye gittim gun hemen ikna oldum hatta artesi gun operasyonu vardı bana da hemen yapmasını istedim.hastaneyi arayıp ayarladılar sağolsunlar. ertesi gun Memorial hastanesinde operasyonum oldu.kas arası prptezim takıldı.sonuc cıkar cıkmaz harikaydı.aynı gun 5 saat sonra taburcu oldum.belki size inandırıcı gelmeyecek ama ertesi sabah erkenden işe gittim.hatta doktorumla mutluluğumu paylaşmak icin taburcu olduğum gunu akşam ve sabah işe geldiğim zaman videolar cekip doktorum ve ekibiyle paylaştım.onlara endişeli hastalarınız olursa gosterin videolarımı dedim.merak eden goruşmeye giden olursa soylerseniz izletirler.o kadar kolay ve acısız olduğu bu kadarını beklemiyordum doğrusu.işimden dolayı en cok endişe ettiğim gec spor yapmam olacaktı ikinci gun yuruyuşe başladım.kolumu 90 dereceden yukaru ucuncu gun acabildim.ve ne bir ağrı ne bir sızım oldu.şu anda 8. gunumdeyim goğuslerime bakınca cok mutlu oluyorum.tamamen iyileştim oğlum 18 kg 4 gun den sonra kucağıma alabildim.bazı arkadaşlar bebeğimi ne zaman alabilirim diye bile sormuşlardı forumlarda.iki maksimum uc gun cerisinde alınabilir.hatta abartı gelecek belki ama operasyon olduktan sonra kimsenin desteğini bile almadan yatıp kalkabildim.bunuda duzenli yaptığım spora borcluyum.ama soylenilen ve zannetiğiniz gibi zor bir işlem değil.duşunen herkese ceraset ve ilham olsun diye yazıyorum bunları.tabiki bu harika sureci doktorumum sihirli ellerine borcluyum.herkesin onune aynı yemek malzemelerini koyabilirsiniz ama herkesin yaptığı yemeğin lezzeti başka olur.eğer karar verdiyseniz arkadaşlar hic duşnmeyin derim.ben şimdi emzirmeyi bıraktıktan sonra ne diye bu kadar beklemişim diyorum hep.kendimi cok iyi hissediyorum.inanılmaz mutluluk veren bir işlem.isteyen herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.