Goğus protez ameliyatından sonra kilonuzda değişim oldu mu
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Goğus protez ameliyatından sonra kilonuzda değişim oldu mu
-
14-09-2022, 07:53:42Merhaba arkadaşlar deneyimli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum salı gunu goğus silikon ameliyatı olacağım goğsunun biri buyuk biri kucuk herkesde oyle ama benimki cok fazla fark biri kucuk mandalina diğeri 3 elma buyuklugundr neredeyse allah vergisi daha onceden kontrollerini olmuştum ustelik buyuk olan baya sarkık diğeri değil yani keyfi olacağım bir ameliyat değil sıcak da bakmıyorum ama daha 21 yaşında bir genc kızım daha once evlenmedim ve goğsunun ilerde evlendiğinde sıkıntı yaratacağını duşunduğum icin oluyorum cok korkuyorum ilk defa ameliyat olacağım en cok da şu drenlerden korkuyorum cıkarırken acıyor mu lutfen beni aydınlatırsanız cok sevinirim ve biri buyuk olduğu icin onun icinden yağ dokusu alınıp protez konuşacakmış kucuk olana da birbirine esit olacak olacak şekilde protez takılacak doktorun dediği bu diğer bir sorum serum vb. Benzer ilaclar antibiyotikler alınacağı icin kilo alımı oluyor mu veya ameliyat sonrası daha mi zayifliyorsunuz bunu da cok merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkur ederim şimdiden )