Merhaba arkadaşlar uzun zamandır meme protezi duşunduğum icin cok araştırma yaptım ozellikle kadınlar klubu forumu bu konuda bana cok yardımcı oldu. Araştırırken benim gibi uc işlem aynı aynda yaptıran pek bulamadığım icin bazı sorularıma cevap bulamadığım oldu bu sebeple bende olmayı duşunen arkadaşlarıma yardımcı olmak icin hikayemi paylaşmak istedim. Detaylı anlatmak istiyorum ki insanlara bir faydam dokunur inş. herkese sevgiler...
AMELİYAT ONCESİ ARAŞTIRMA SURECİ
2 senedir zaman zaman araştırmalarım surekli oldu ama bu sene faaliyete gecerek hayalim olan goğuslere kavuşmam gerektiğine karar verdim.Cok fazla doktor araştırma gereği duymadım cunku arkadaşımın yaptırdığı doktora yaptırmak daha mantıklı olacağını duşundum kendisi işciliğinden cok memnun kaldı. İşcilik onemli cunku berbat meme ameliyatları gormuş duymuş olarak tavsiye doktor en mantıklısı diye duşundum. Goruşmelerimi yaptım ama ben sanıyordum ki sadece silikon işimi gorecek ona gore butce analizi yapmıştım evdeki hesabım carşıya uymadı maalesef. Doktor randevumu aldım tavsiye den arakadaşımla birlikte yola koyulduk bende inanılmaz bir heyecan tabi bağdat caddesinde OP.DR.MERT DEMİREL ofisine geldiğimizde hoş bir karşılama ile muayene surecimiz başladı. Goguslerim hem kucuk hem sarkık hemide memelerimin koltuk altından başlaması sebebiyle ordaki şişliği almamız gerektiğini meme ucumun aşağı baktığını onu once dikleştirmemiz gerektiği yoksa silikonun hic bir işe yaramayacağını soyledi.Tabi fiyat ona gore arttı planladığım butcemi aştı ama olsundu artık yola cıkmıştım ve kesin olarak yaptıracaktım. ameliyat gunumu kararlaştırdık 19/04/2018 ve gunumu beklemeye başladımm......
AMELİYAT GUNUM (19/04/2018)
Sabahın korunde bir heyecan ve korkuyla uyanıp hastahanenin yolunu tuttum (Kadıkoy Medicana) sabah 7 de hastahanede olup tek kişilik şık odama yerleştim tahlilleri yaptırıp saat 10 da ameliyat olmayı beklemeye başladım tırsıyorum bir taraftan heyecan diğer taraftan derken sempatik ve yakışıklı doktorcuğum geldi cizimlerimi yaptı yaklaşık 20 dk sonra sedyeyle ameliyathanenin yolunu tutarken bende heyecan korku tavan yaptı tabi.Nihayet soğuk ameliyathaneye girdik narkoz yiyip mışıl uykuya geciş yaptım ameliyatım 4,5 saat surdu ameliyatım tam olarak yapılan işlemler meme dikleştirme meme ucundan yapıldı kahverengisi kucultuldu asimetri olduğu icin birine 350 diğerine 375 CC silikon protez takıldı koltuk altına liposuction yapıldı bittiğinde odaya bon bon bakıyorum burda ne işim var acaba duşunuyorum ameliyat olduğumu bile unuttum burası benim odam değil diye bir cıkışmışlığım olmuş hemşireden aldığım tuyo ile oğrenmiş oldum başka bişey dedim mi sen onu de hele dedim ki dememişim kendim kadar ucuk kacık refakatcimin gelmesiyle zaten normal bir hastahane gunu beklenmemeliydi. Beni yatağa yatırıp pijamalarımı giydirecekler iken ben cengaver yataktan fırlayıp pijama ustumu bir guzel kollarımı kaldıra kaldıra giymişim geri yatıp tekrar kalkıp pijama altımı duzgun cekmemişsiniz diyip duzeltip tekrar yatağıma zıplayarak yapmamla hemşirelerin sen napıyorsun ben boyle bişey gormedim hic demesiyle şokunu yaşaması icin onu rahat bıraktım. Yav narkoz insana neler yaptırıyor farkında bile değilim yaptıklarımın tabi pek acı sancım yoktu tabi ağrı kesiciler serumlar arka arkaya verildi. birde buton verdiler bas zile hemşire yanında gece boyunca surekli basacağımı bilseler kesinlikle vermezlerdi.İlerleyen saatlerde ki surekli cay sayıklıyorum saatimin dolmasıyla cafeye koşa koşa indim cay ictim oh mis zaten odadan cok cafedeydim.Gecem berbat gecti uyumam icin iğne yaptılar ben sabah 5 e kadar uyumadım ters tepti sanırım o ne ağrı zonkluyor resmen kollar kulhanbeyi gibi yarı havada birleştirmek imkansız tuvalete oturmak pijama indirmek imkansız ağrı kesicilerimi hep 1 saat one aldırmak icin hemşirelerle kanka oldum cafede cay ısmarladım bana iyi bakın size iyi bakayım hepsi cok tatlıydı cok ilgiliydi sevdim hepiciğini (espriler havada ucuştu hepsini anlatmaya zaman yetmez anlatılmaz yaşanır ben ve deli arkadaşım hastahanede iz bırkatık yani velhasılı kelam bir gece hastahanede yattım ertesi gunu oğle saatlerinde hastahaneden ayrıldım
Meme buyutme ameliyat hikayem (Meme protez - dikleştirme-liposuction)
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Meme buyutme ameliyat hikayem (Meme protez - dikleştirme-liposuction)