Arkadaşlar merhabalar, operasyon gunum 6 Nisan burun+goğus ve yuze yağ enjeksiyonu neden bukadar uzun vade derseniz calışıyorum ve 2 aylık daha butce lazım olduğu icin ameliyat gunumu uzun vadede aldım yaza kadar iyilesebilmeyide hesaba katarak nisan başı daha uygun oldu benim icin, neyse tarih aldığım gun Dr umla 45 dklik bir goruşme yaptık uzun uzun ne istediğimi beklentilerimi konuştuk ben dual plan dolgun vucuduma yakışan protez istediğimi soyledim drumda senin goğus yapina dual plan bence gerekmez o yontemi genelde cok zayıf goğus kafesi dar ust kısmı daha duz tabiri caizse tahta gibi goguslerde tercih ediyorum dedi kas ustu uygun goğsun bu yontem icin yeteri kadar dokusu var dedi ama illaki hastam isterse bu yontemi tabiki yapıyorum dedi birde ben 400 altı istemiyorum dedim hakan beyde oooo cok iddialı istiyorsun dedi ve duşunduğu boyut en fazla cep kapanirsa 350 CC dedi , ya benim gogsum gercekten cok dolgun değil, evimde mezro yoktu gidip almayada uşendim ))) oturdum kendim mezro yaptim goğsumu olcum goğus cevrem 82 gogus cevrem, 73 goğus altim hatta galerimde resmim var ne olur akıl verin arkadaşlar ben yeteri kadar dokum yok diye dual planla daha yumuşak gecişle daha doğal ve dolgun olmasını istiyorum sanki kas ustu uygun değil gibi geliyor bana kas altinida ağrı eşiğinden dolayı istemiyorum sizden ricam ameliyat oncesi goğus cevresi ve goğus altı olcunuzle ameliyat sonrası goğus cevreniz kac oldu+ kac CC ve hangi yontemle ameliyat oldunuz resimi olanlar varsa da gormek isterim kendi resmimi gormek isteyen ozellikle fikir vermek isteyen varsada izlemeye alabilirim resmi olmayanlar lutfen benide izlermisin demesin birde bir korkum kas ustu yontemde yapay top top bir goruntuyle karşılaşmak korkutuyor beni biraz yazım uzun ve karışık olabilir cunku kafamda karışık ama beni anladığınızı umuyorum hepinize sevgiler :*