9 Ağustos tarihinde Eskişehir Osmangazi Universite Hastanesinde Profesor Dr. Yakup Karabağlı ’ya ameliyat oldum. Ameliyat gayet başarılı gecti ve yıllardır istediğim goğuslere sayesinde sahip oldum. Kas altına silikon takıldı. Bedensizdim. Fakat şu an 75B giyebiliyorum. Vucut olculerim icin inanılmaz ideal oldu. İlk iki gun hayatımın en kotu gunleriydi. Beni en cok rahatsız eden goğus kafesimde sanki iki tane taş varmış hissiydi. Dediklerinden asla cıkmadım ve beşinci gunumde gece kulubunde dans ediyordum. Bugun tam 7 ay oldu. Ara ara balenli sutyen kullanıyorum ama hala desteskli kullanmıyorum cunku denediğim zaman cok rahatsızlık veriyor. Goğuslerim hala o kadar yumuşamadı. Yuz ustu yatmıyorum cunku silikonları hissediyorum ve haliyle beni rahatsız ediyor.
Yalnız son iki gundur sol goğusumde ara ara batma hissi yaşıyorum. Doktorum Eskişehir ’de olduğu icin gidip gelmekte zor oluyor. Kapsul oluşmuş olabilir mi diyorum eminde değilim. 7 ay gecmesine rağmen masajıma devam ediyorum. Goruntu olarak hic bir problem yok ama dediğim gibi ara ara bir batma hissim var. Sizce ne yapmalıyım?