Merhaba Kızlar
Bundan tam 5 yıl once meme buyutme operasyonu gecirdim. Bugun tam yıldonumu ondan oturu aklıma geldi yazayım istedim Burası birbirine destek olmak adına kurulmuş etkin bir platform ise yaşadığım ve cok olumlu bicimde sonlandırdığım bir tecrubeyi paylaşmayı gorev bildim aslında
Ergenlikten başlayıp 30 yaşıma kadar devam eden bunalımlı donemimi duşununce bu halde olan hemcinslerime acil sesimi duyurmalıyım dedim. Arkadaşlar inanın yıllarca aynaya bakıp kadın gibi hissedememek, destekli sutyen sınırlamasında kalmak, denizden cıkınca o sungerlerin arkadaşlarınızın onunde sıkıp bir kova su cıkarmak, bazen alay konusu olmak bazen evlilik cinsellik korkusu icine girmek.. daha neler neler.
İnanın cok gec kalmışım dedim 15 yıl bu ızdırabı cekmemeliydim, en azından 20 yaşımda yaptırıp rahat bir hayat surmeliydim. Korkulacak hic bir şey yok, evet acı ağrı olacak ama kabus değil en yoğun hali ile bir kac gun, sonra hatırlamıyorsunuz bile. Goğuslerinize baktıkca bakasınız geliyor, kendinize guveniniz artıyor.
Hatta kimsenin yanında soyunup giyinemezken yeni goruntunuze bakmak isteyen bayanlara buyuk bir ovuncle acıyorsunuz
Ben o donem iki hafta icinde kararı aldım, hekimimle netleştirdim aileme dahi soylemeden bir kız arkadaşımla gidip ameliyatımı oldum. İki gun işe gidemedim ucuncu gun başladım fakat bir hafta sınırlı hareketler yapabildim. 300 cc damla koyuldu, ve aradan gecen beş yıla rağmen hala dimdik ve şahane duruyor. Coğu zaman sutyen kullanmıyorum hele ki sırtı acık kıyafetler abiyeler de super bir avantaj.
Yıllarca bu kompleksi yaşamış biri olarak şunu size gonulden soyluyorum ki şu hayatımda aldığım en doğru kararların başında gelir bu ameliyat. resmen hayatım değişti, guvenim geldi, etraftan ilgi bile arttı.. Cok daha mutlu enerjik ve cekici bir kadın haline geldim. Hala da oyleyim cok şukur
Karar aşamasında olanlar boşuna zaman kaybetmeyin tam donemi sonbahar, guzelce olun ameliyatınızı yazın da atın kendiniz plajlara Opuyorummm sevgiler
Sormak istediğiniz aklınıza takılan herşeyi iletebilirsiniz, bu surecte destek olmaktan keyif duyarım