Meme buyutme uzun zamandır istediğim bir operasyon olmasına rağmen hep erteliyordum.Fakat DR.OMER EKİN Bey'le tanışana kadar...Doktorumu internet sitesinden inceledikten sonra kendisiyle on goruşme yaptım.Vermiş olduğu bilgiler net ve acıklayıcı olduğu icin hemen ameliyata karar verdim.Goruştuğum ilk doktordu icimde bazı korku ve endişelerim vardı.Lakin DR. OMER EKİN Bey'le ilk goruşmemizde kendisi bir cerrah değilde insanların icine kadar işleyen piskoterapist gibiydi.Cok icten samimi sıcak kanlı oluşu butun korkularımı unutturdu icimi rahatlattı.Kafamdaki butun soru işaretleri DR.OMER EKİN Bey'le ilk tanışmamızda ucup gitti.Ona cok guvenip karar verdim."26.06.2018 MEDİCAL PARK HASTANESİ" Ameliyat son derece başarılı ve mukemmel gecti.Ameliyattan sonra olumsuz en ufak bir sorun yaşamadım.Hastalara ve işine verdiği değer son derece titiz ve cok başarılı...DR.OMER EKİN harika bir cerrah, mukemmel bir insan,ve cok yetenekli bir doktor.Hocamız harikalar yaratıyor.Kısa surede cok hoş ve sağlıklı bir goruntuye kavuştum.Kendi adıma cok mutluyum ve cok memnun kaldım.DR OMER EKİN başarılarının daim olması dileğiyle...Tum ekibine cok teşekkur ederim.İyi ki varsınız iyi ki tanıdım sizi saygı ve sevgilerimle.Bundan sonra kesinlikle DR. OMER HOCAM tek adresim olacak.Cok minnettarım!