Merhaba arkadaşlar. Aylar once forumda meme buyutme ameliyatı icin doktor araştırıyordum. Ama doktorumu forum dışında buldum iyiki de buldum Burda adını gormemiştim. Kendisi Haydarpaşa Numunede calışıyor ama estetik ameliyatlarını ozelde yapıyor cunku hastanede sıra gelmesi 1 2 yılı buluyormuş ucret olarak da 2 bin falan oynuyormuş. Yakında ozel muayenehanesini acacak ve Numuneden ayrılacakmış. Bu arada ismi Ozan Aslan Neyse gelelim ameliyatıma. Oncelikle soylemek isterim ki Ozan bey ameliyat olana kadar (tabi ameliyattan sonra da) herşeyimle o kadar yakından ilgilendi ki. Daha once boyle bir doktor gormemiştim. İlgisi alakası gercekten o olmasa ben heralde yine araştırıp araştırıp ertelerdim. Ama kendisi bana cok destek oldu. Cok da yardımcı oldu. Sanki yıllardır tanıyormuşum gibi acayip bir guven verdi. sonunda ameliyatıma karar verdik ve sağ goğsume 225 sol goğsume 260 cc mentor marka silikon olmasına karar verdik cunku asimetri vardı. aylardır burda okuduğum yorumlardan sonra ameliyata girerken baya tırstım. Burda da devreye Ozan Bey girdi cunku ben daha onceki hic bir ameliyatımda ameliyathane de hic bir doktorumu gormemiştim ama Ozan Bey anestezi verilirken yanımda durup beni sakinleştirdi ameliyattan cıktığımda ben felaket bir ağrı beklerken hic ağrım yoktu. cunku Ozan Bey ameliyattan uyanmadan doku icine ağrı kesici yapmış. Ben baya butun gun gezdim tozdum. Gece 1de falan odama gidip yattım tabi yanımda arkadaşım vardı. tabiki sonraki 3 gun fln desteksiz yatıp kalkamadım ama yurumemde dolaşmamda sıkıntı yoktu sadece yatıp kalkarken acıyordu ve eve gittiğimin ilk gunu bile ben mışıl mışıl uyudum. asla uyku problemi yaşamadım cunku yatarken ağrım olmadı. yani rahatsız eden bi ağrım olmadı. tabi bu sırt ustu uyuyabilen insanlar icin gecerli ameliyat sonrası 1 hafta hergunnnn doktorumu aradım cekine cekine aradım artık cok arıyorum ayıp oluyo diye ama asla bana kendimi kotu hissettirmedi cok ilgilendi. Kendisine hayran kaldım. 10. gun işime geri dondum. şuan ameliyatımın ustunden 20 gun gecti ve gayet iyiyim. bu arada diren falan takılmadı kesiler de cok kucuk ve ince. gayet guzel yapılmış. Ozan Beyi ne kadar anlatsam yetersiz kalır. Kendisinin de baya genc ve yakışıklı olduğunu da belirtmeden gecemicem ama genc olması sizi yanıltmasın cok başarılı bir doktor kendisine coook teşekkurlerimi iletiyorum tekrardan