19 marta randevu aldım meme taktırcam. o da yoktu bende vermeyince mabud neylesin mahmut durumuyla dr. lara para ver dur işte lipoda gozum korktu ya her gun vaz mı gecsem diyorum.aklını mı kaybettin otur işte 65 beden memelerinle diyorum,yarın bi gun yeni teknoloji cıkar ,bir aşı pıt ...sabaha insan memesi olursun diyorum,zaten kalem testini su icinde gecer bu memeler en az 20 sene daha diyorum......meme forumunu okuyup vazgeciyorum.bu sefer aman 3 gunmuş acısı diyorum,6aya pek bir guzel oluyolarmış diyorum,niye benimde telsiz,desteksiz dantel sutyenlerim olmasın diyorum,aşağı bakınca topuklarım gormeyeyim bende diyorum....ertesi gun aşı cıkar belki diye yine vazgeciyorum....feci tırsıyorum,bir o kadar korkuyorum....aklımda kalacağına yaptırayım diyorum.son ana kacmazsam ankara eğitim araştırmada olucak.300cc.mentor kas altı.gelişmeleri,durumu ,sonunu başını yazarım.ahdim olsun guzel olursa boy boy da resmini koyarım. hani şu hep baktıklarımız var ya oncesi, sonrasıkızlardan herbişeyi okudum...onun cc. si bunun prorezi amanda o teknik mi bu mu yada şu doktor mu?iş ciddiye binince arkadaşlar zormuş her bişey.cok para vermiycem,drumda tanınmış değil,hemde devlet hastanesi...hic bir şeyede karışmadım.bana ne olursa,vucuduma ne uygunsa dedim,ustalığınıza bırakıyorum gerisini...ameliyatdan sonra sorucam,neyi neden yapmış...yazarım da sizlere...bol şans dileyin olur mu?sonucta bunu okuyorsan sende bir mahmutsundur,anlarsın beni):18: