Merhaba arkadaşlar,
Siteye yeni kayıt oldum ve bir Devlet hastanesindeki meme buyutme ameliyatım ile ilgili tecrubelerimi anlatmak istedim. Belki sizlere bu konuda faydam dokunur...Cunku devlet hastanelerinin bu konuda iyi olamayacakları ve iyi bakılamayacağımızı duşunuruz hep...
Haftalar suren araştırmalarım sonucunda ameliyat olan kişilerden de fikir alarak SAKARYA YENİKENT DEVLET HASTANESİ NDE 3 gun once meme buyutme ameliyatı oldum. Ve sonuc muhteşeeeemmm...Şoyle anlatayım:
Doktorum : BAYKURT OZBEY
Ucret : 2900 TL (boyle konforlu ve muhteşem diyebileceğim kalitede bir ameliyat icin cok iyi bir rakam)
İşinde cok tecrubeli ve ne istediğinizi cok iyi anlayan bir doktor. Kendi ameliyatımdan bahsedecek olursam;
Benim zaten hep kucuk olan goğuslerim, 2 doğumdan sonra iyice kuculup sarkık bir hale geldi. Hep buyuk memişlerim olsun istemişimdir. Şu anda guğus altım: 75, Meme cevresi 93. Doktora ne istediğinizi cok iyi anlatın. Dr. Baykurt Ozbey cok konuşkan biri değil bu yuzden size karşı ilgisiz gibi veya iyi iş cıkaramayacakmış gibi gorunebilir ilk etapta. Ama inanın işini harika yapan bir doktor.
-Mentor -kas ustu-350 cc- Moderate Plus -purtuklu yuvarlak protez kullanıldı
- İkinci gunden itibaren ağrı kesici dahi almadan ayağa kalkıp her işimi gorebilecek duzeye geldim. kollarımı komple havaya kaldırabiliyordum. sadece yatıp kalkarken ağrı oldu. Boyle bir ameliyatın bu kadar ağrısız gecmesi beni de cok şaşırttı cunku bazı insanlar operasyonun cok ağrılı olduğunu soylemişlerdi.
-Hic morluk olmadı, şişme ise minimum seviyede.
-Bana yapılan genel anestezi o kadar iyi ayarlanmıştı ki uyanırken ne mide bulantısı ne baş donmesi ne de bir ağrı hissettim. Sanki tatlı bir uykudan uyanır gibi mutlu ve cok rahat uyandım.
-Ameliyatın ilk gunu icin bir refakatci şart. Hastaneden cıkarken size son derece kaliteli ve piyasa değeri pahalı olan NUHA marka sporcu sutyeni takılıyor.
HASTANE :Bir gece kalınıyor.Hastaneyi gorseniz bu nasıl devlet hastanesi dersiniz o kadar modern, temiz, calışanlar guleryuzlu, konfor deseniz herkes size nasıl yardım edeceği konusunda maksimum ozveri gosteriyor, odalarda banyo wc televizyon var manzaralı, tertemiz ve tek kalınıyor odada. Yemekler harika,Yani ozel hastaneden fazlası var eksiği yok. İnternetten araştırıp resimlerine bakabilirsiniz.
-Ameliyathaneye indiğimizde ise cok modern bembeyaz ferah bir ortam ile karşılaştım. Daha once de İstanbul da ozel hastanelerde ameliyat oldum inanın ortam beni urkutmuştu.
Velhasıl bu hastane goğus ameliyatı olmak isteyenler ve buraya gelme imkanı olanlar icin harika bir olanak. Ben cok memnun kaldım. Sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım.
Size guzel memikli gunler diliyorum, sevgiler...
Meme buyutmede bir devlet hastanesinden muhteşem sonuc...
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Meme buyutmede bir devlet hastanesinden muhteşem sonuc...