Ankara / Meme buyutme ameliyatı oldum
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ankara / Meme buyutme ameliyatı oldum
-
14-09-2022, 07:50:47Merhaba arkadaslar uzun zamandır meme buyutme ameliyatı olmak icin dr araştırmasına başlamıştım ve sık sık isminini duyduğum Omer beye cesaretimi toplayıp randevu aldım. Gercekten cok tatlı birisi butun korkularımı mutlulugumu heyecanimi paylaşıp bana cesaret verdi ve bi hafta icerisinde ameliyat olmaya karar verdim. 2 haziran da ameliyatım gercekleşti. 2 saat icinde ameliyatım odaya cıkarılmam ayılmam bir oldu uyandığımda baskı hissi vardı. Ama o kadar dayanilmayacak bi ağrım olmadı. ertesi gun taburcu oldum. Benimle cok iyi ilgilendi her aradığımda yazdığımda mutlaka cevap verdi. Protezlerim 360 cc kas altı olarak karar verdik. Bugun 6.Gunum cok rahatım gercekten cok hızlı bi iyileşme surecim oldu. mutluyum ozguvenim yerine geldi butun psikolojik sacma duşuncelerden kurtuldum yeniden doğdum sanki bu mutluluğu bana yaşayan omer hocama sonsuz teşekkur ediyorum. Eğer ankarada yaşayıp benim gibi guvenilir ıyi bi dr arayan varsa gercekten gozum kapalı tavsiye ediyorum. Hayattaki iyikilerimden birisi de omer Ekin oldu