Merhaba arkadaşlar bende gecen yıl meme buyutme operasyonu olmak istedim. Doğumlardan once goğuslerimin hacmi yeterli idi emzirme ve sonrasında yavaş yavaş hacimlerini kaybetmeye başladı ve sarktı, silikon taktırıp icleri doldurulmasını istedim . Bunun icin bir kac doktora gittim ve Benim goğuslerime benzeyen tipte hastalara silikon uygulamaları gordum. Fakat hic biri icime sinmedi, silikon dolgunluk sağlıyor fakat meme ucları yeteri kadar kalkmıyor bunun icin ekstra ikinci bir mudahalenin şart olduğunu soylediler .bazı doktorlarda bikinili fotoğraf gosterdi meme uclarının yeri belli olmuyordu. Uzun donemde de memenin silikon uzerinden kayıp tekrar sarkması soz konusu oluyormuş. Son gittiğim doktor ise silikonsuz meme dikleştirme operasyonundan bahsetti. Cok az kişinin yaptığı bu ameliyatın ozelliği gencliğinizde goğus hacminiz yeterli ve dikliğindem memnun iseniz zamanı tersine cevirip goğusu tekrar şekillendirip tıpkı silikon benzeri bir gorunum elde etmenin mumkun olabileceğini soyledi .bana yaptığı ameliyatları gosterdiğinde inanamadım. Tıpkı silikonlu gibi ama silikonsuz yapılmış bir ameliyat . Sonunda aradığım ameliyatı bulmuştum ve gecen yıl ameliyatımı oldum . Cok memnunum . Goğuslerim şimdi gencliğimdeki hacminde ve dikliğinde.Sutyen takmadan tişort giymek buyuk mutluluk.