meme dik+ buyutme ameliyatı icin son altı gun....
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- meme dik+ buyutme ameliyatı icin son altı gun....
-
14-09-2022, 07:48:42oncelikle herkese merhaba... siteye henuz yeni uye olmama rağmen, uzun sureden beri sizleri takip etmekteyim... yaşanılan deneyimlerin paylaşılmış olması o kadar değerli ki, bu anlamda herkese teşekkuru borc bilirim altı gun sonra meme dik+ protez ameliyatı olacağım... merak ettiğim uc onemli konu var, katılım ne derecede olur ya da mesajım farkedilir mi bilemiyorum ama... malum Kurban Bayramının ikinci gununu yaşıyoruz...bu vesileyle herkese mutlu bayramlar diliyorum beni tedirgin eden ilk konu tek başıma ameliyata girecek olmam... bu deneyimi yaşayanların tecrubelerini ve tavsiyelerini cok merak ediyorum... gun icersinde bir ziyaretcim olacak bunu belirtmek isterim... ikinci en onemli diğer bir konuda doktorumun dikleştirme tavsiyesi...bu ters T dedikleri şekilde olacak...bunu istemezsem şayet ikinci bir yontem olarak da meme başı kesisi cevresinde ekstra bir kesi yaparak bohca tabiriyle toparlamak olacağını soyledi... iz konusunda cok tereddutluyum...bununla ilgili bircok fotoğraf gordum ... bazıları ic acıcı ve yuz guldurucuyken bazılar oldukca itici yondeydi... benim ameliyattan beklentilerime gelecek olursak tamamen dolgun memelerim olsun istiyorum.. yıllardır cesaret edemediğim fakat beni uzen de bir konuydu bu...dikleştirme tavsiyesini pas gecen arkadaşlar olmuş mudur acaba forumda ...yaşadıkları sonucu cok merak etmekteyim... yani hali hazırda bu ameliyatı oluyorken tum sorunlardan kurtulmak mı yoksa sadece dolgun memelere sahip olmak mı....buarada ben 40 yaşında 1.66 49 kg 75 B cup omuzları geniş ve goğusleri ayrık biriyim... Doktorum 350 CC veya 375 CC kullanacağını soyledi... şuan ki hallerini yuklemek isterdim fakat bilgisayarımla ilgili bazı sıkıntılarım var.. klavyemde de mevcut bu.. o sebeple imla hatalarımı mazur gorun lutfen... telefonla yukleyebilir miyim bunu da bilmiyorum ama deneyeceğim bunu daha sonra ki gunlerde .... ilginiz icin şimdiden teşekkurederim... ilgilenenler icin sonra ki deneyimlerimi mutlaka paylaşıyor olacağım... sevgiyle kalın