Cok şukur evelsi gun gunumu aldım, ocak ayının yarısında gitmiştim ilk, ve aralıklı olarak defalarca gittim. Hep bi aksilik derken en son gecen ay tam gun alıcam kansızlığım cıktı(11.2ydi)
Anestezi onay verdi okadar kotu değil dedi ama drum olmaz 1ay kan ilacı kullan oyle gel dedi. 20gun sonra gittim bende.tabi 2gun once adetim bittiği icin değerim 11.0a duşmuş normal yani.Neyse Ellem ettim kullem ettim gunumu aldım 30nisana kadar devam edicem tabi ilacıma .
Sorun şu ki 1mayıs salı resmi tatil, eşimde diyoki 30nisanda tatil edilir! eee Dr bana 30nisana tarih verdi ve 26sında gel son konuşmaları kontrolleri yapalım dedi (silikonları kendim alıcam,sutyenide kendim alıcam tabi ,onları ayarlayıp gidicekmişim 26sında ,cizim son planlamalar falan.)
Neyse bu konu aklıma takıldı ya tatil olursa nolucak.Dr bunu bilmiyomu. Niye o tarihe verdi .Ne kadar ertelenir ki.zaten kac aydır cekmediğim cile stres kalmadı şu iş yuzunden ,yine bi aksilik cıkıcak diye korkuyorum, eşimi 7yıldır ikna edicem edicem derken sonunda oldu ama bu gidişle vazgecicek yine
Sonunda gunumu aldım,(30nisan)ama bir sorun var aklımda.
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Sonunda gunumu aldım,(30nisan)ama bir sorun var aklımda.