Merhaba hanımlar,

Uzun suredir buyutme estetiği konularınızı inceliyorum, araştırıyorum.Gercekten burası sayesinde cok bilgi edindim, hepiniz sağolun.
Ben de karar verdim, yakında kas zar altı yuvarlak protez ile ameliyatı olacağım.
Benim sorunum kafamı cok karıştırıyor. İşyerimden izin alma konusunda sıkıntım var malesef ve bu yuzden vazgecmek istemiyorum. Hepinizin konularını inceledim ama ben bir konu acsam yorumlarınızı daha kolay derli toplu gorururm burdan diye duşundum...

Şoyle ki, Cuma sabahı ameliyat olacağım, Cumartesi-Pazar evde dinleneceğim.Pazartesi gunu işe gitmem gerekiyor. (Servisle ve cok rahat gidip geliyorum.) İşim de masa başı ve yorucu değil,istesem tum gun sadece pc'ye bakarak gecirip dinlenebilirim o gun. Acil bir organizasyon cıkmazsa...
Sonra Salı gunu 23 Nisan (resmi tatil olduğu icin)'da yine evdeyim ve dinlenebileceğim.

Doktorum kucuk bir protez konacağından ve kas zar altı yontem olacağından ağrımın cok hafif bir sızı şeklinde olacağını ve buyuk ihtimal diren konulmayacağını ve 3. gun işe başlayabileceğimi soyledi. Ama ben ameliyat olan arkadaşların coğunun ameliyat sonrası nerdeyse 1 hafta 10 gun kollarını kaldıramadıklarını, kiminde diren olup uzun sure cıkmadığını okuyunca cok korkuyorum. Yanlış anlaşılmasın, acı cekmekten korkmuyorum. Ağrı eşiğim yuksektir :44: Doğum yaptım, son ana kadar doğum sancılarına bana mısın demedim
Benim korktuğum işe gittiğimde robot gibi davranırsam ve diren filan olursa kıyafetimden belli olması ve rezil olmam

Ne dersiniz? Kacınız 3. veya 4. gunde işine rahatca gidebildi? Moral verecek olan var mı? Vazgecmek veya seneye ertelemek uzereyim nerdeyse herşeyi ayarlamışken

Cok teşekkurler şimdiden...