Kızlar, acilen yardımınıza ihtiyacım var.
Bir suredir meme buyutme ameliyatı olmayı duşunuyordum ama ne kadar araştırdıysam da kime gitmem gerektiği konusunda net bir karara varamadım.
İzmirde yaşıyorum. Boyum 1,70 (Hatta cok az geciyor bile olabilir) kilom en son 67-68 civarıydı ancak yakın zamanda tartılmadım. Herhalde değişmemiştir. Anlayacağınız yapılı bir bunyeye sahibim. Meme dokum 17 cm. Ameliyat olursam oyle belli belirsiz bir şey olsun istemiyorum ki bıcak altına yattığıma değsin. O yuzden 400 cc uzeri hatta olursa 500 cc uzeri bile istiyorum (Tabi doktorun da kararı onemli) Ama beklentim bu yonde. Oyle patlayacakmış gibi duran, yapay gorunumlu bir şey de olsun istemem tabi.
Bugun forumdan bir arkadaşın tavsiyesi uzerine Cemil Tugaydan randevu almak icin sayfasına girdiğimde buyuk goğuslerin psikolojiye de vucuda da olumsuz etki ettiğine dair bir makale yayınladığını gorunce kafam karıştı. Yani boyle bir doktor istediğim goğuse sahip olmamda cok yardımcı olmazmış gibi geldi.
Bunun haricinde Ufuk Bilkay'ı, Cenk Tokat'ı ve Fatih Uygur'u araştırdım ama hangisine gideyim karar veremedim. Biri Fatih hocanın 8500 e ameliyat ettiğini yazmış. Başka biri yine Fatih hocaya 7500 e olmuş. Diğerleri nasıldır hic bilemiyorum.
İstediğim sonucu en iyi kimden alırım, kime gideyim bir akıl verin. Kafam allak bullak oldu. Şu an işsizim. Yeni işe girmeden once de ameliyatım olsun istiyorum ki problem yaşamayayım. Haliyle aşırı paralar da sacamam.
Cevaplarınız icin şimdiden cok teşekkurler
İzmir Goğus Buyutme -Acilen Doktor Tavsiyesine İhtiyacım Var!!-
Estetik ve Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Estetik ve Estetik Cerrahi
- İzmir Goğus Buyutme -Acilen Doktor Tavsiyesine İhtiyacım Var!!-