Uzun yıllar hayalini kurduğum goğuslerle sevgili Doktorum Omer Ekin sayesinde kavuştum. Cok uzun araştırmalar sonucunda kendisinden goruşme randevusu almaya karar verdim, yıllardır hakkında cok fazla bilgi edinmiştim , onunla ilgili hep olumlu yorumlar okumuştum ,kendisini hic gormeden tanıyor gibi hissediyordum ve ic sesimi dinleyip onu tanıma şansını bulduğum icin cok mutluyum. İlk goruşme o kadar yakın, o kadar samimi gecti ki aynı gun operasyon planlamamızı yaptık. Bir kac gun sonra muhteşem goğuslere onun sihirli elleri sayesinde kavuştum. Operasyonumu gercekleştireli 3 ay oldu ve okadar mutluyum ki hergun defadalarca ,her aynaya baktığımda ona teşekkur ediyorum. Keşke bu kararı daha once almış olsaydım diyorum . 30 yaşındayım ve ergenliğimden bugune hayalini kurduğum memelere şimdi sahibim . Meme buyutme hayaliniz varsa hic ertelemeyin ve Omer Ekine gozunuz kapalı guvenin ve inanın sizi sizden iyi anlıyor. Kendisi şuan Medical park hastanesinde gorev yapıyor benim operasyonumuda burada gercekleştirdi ve her aşamasında yanımda oldu. Ameliyat oncesi ve sonrası beni her konuda bilgilendirdi. İşinde gercekten cok iyi bir doktor, cok iyi bir insan.