Oncelikle herkese merhaba.
Yaklaşık 1 hafta kadar once goğus buyutme ameliyatı oldum ve burada yazılanlardan, paylaşılanlardan cok fazla şey oğrendim, herkese teşekkur ederim.
Lakin araştırmalarım arasında cevabını bulamadığım sorularım vardı, o yuzden uye olup sizlere sormak istedim.
Benim ameliyatım meme altından yapıldı ve dun yaralarımdan birinden sarı, kıvamlı bir akıntı geldi. İltihaplandı diye cok korkuyorum. Kaşınıyor ve bana cok rahatsızlık veriyor. Bir sitede bunun yaranın iyileşmesinin son aşaması olduğunu okumuştum, umarım oyledir. Sizler ne duşunuyorsunuz, size de oldu mu? Ayrıca sağ goğsumde batma hissediyorum. Silikon resmen batıyor ve canımı acıtıyor. Bu normal midir?
Diğer sorum ise ameliyatını cok onceden yaptırmış olanlara. Ne zaman şişliklerimiz iner ve goğuslerimiz normal meme gorunumune ve dokusuna ulaşır? Ya da ulaşır mı? cunku şu an cok sertler ve eğer boyle kalırlarsa ya da cok yapay bir his gelirse dokununca, acıkcası pişman olurum.
Goğus uclarım da aşırı hassaslar, sporcu sutyeni bile canımı acıtıyo şu an. Size de oyle oldu mu, onun gecmesi ne kadar zaman aldı?
Son olarak da yine goğus cevrem boş duruyor şu an. Yani silikon goğusumun tam şeklini almadı gibi hissediyorum cunku butunluk sağlanamadı. Goğus uclarım aşağı bakıyor ve resmen elbiselerde deriz ya hani; potluk yapmış gibi. Ne zaman gecer acaba?
Cok teşekkurler şimdiden, sevgiler...
Silikon Sonrası Batma, İltihap ve Hassasiyet
Estetik ve Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Estetik ve Estetik Cerrahi
- Silikon Sonrası Batma, İltihap ve Hassasiyet