Dual plane yontemiyle ameliyat olan bayanlara sormak istedğim sorular war. bu yontemi merak eden bir cok kişi de wardır biliyorum.
Oğrendğim kadarıyla (doktordan aldığım bilgidir!) bu yontem de kas altı yontemin bir ceşidi. Farklı bir yontem değil. bildiğimz konuşulan kas altı kesisi, aslında klasik kas altı yontemi. Bu klasik kas altı yonteminin protezi ezdğini we bir kac cc kucuk gosterdğini biliyoruz. Bu ezilme sonrası tam olarak damla goruntusu weriyor mu? bu kafamı kurcalıyor cnku. Doktorun dedği şoyle: memenin ust kısmıda eziliyor alt kısmıda eziliyor. heryer aynı derecede kuculomuş oluyor, peki nsl oluşuyor o damla goruntusu?
asıl damla gorunumu, yani doğal gorunumu weren (memesi cok kucuk olanlar icin soyluyorum) , dual plane'dır , Cnku silikonun ust kımı ezilirken, alt kısım ezilmiyor we doğal gorunum elde ediliyor, damla şekli oluşuyor ,diyor doktor. bu soylenenler bana mantıklı geldi we ben 'kas altı yontemini' duşunurken, beni 'dual' plane yapmaya yonlendirdi.
aramızda, goğsu cook kucuk olup we de zayıf olan bu yontem ile ameliyat olan bayanlar war mı acaba?? sizlerin de yorumlarınızı bekliyoruzz hepimiiizz :92:
DURMAK YOK ARAYIŞA DEWAM! :92::92::92:
DUAL PLANE ile ameliyat olan bayanlar!
Estetik ve Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Estetik ve Estetik Cerrahi
- DUAL PLANE ile ameliyat olan bayanlar!