meme buyutme operasyonundan sonra goğuslerdeki farklı şişlikler???
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- meme buyutme operasyonundan sonra goğuslerdeki farklı şişlikler???
-
14-09-2022, 07:43:44Arkadaşlar merhaba.Ben ameliyat olali 18 gun oldu.325 cc kas alti protez yerleştirildi.Doktorum tam ameliyata gireceğim gun olcum yaparken dikleştirme yaparsak daha iyi sonuclar alabileceğimize ikna etti beni.Halbuki ben kalacak izler yuzunden istemiyordum.Ameliyat sonrasında sag goğsum mosmordu.Sol goğsumde morluk yoktu.Niye boyle olduğunu sordugumda sadece bir memede toparlama yaptıgıni ve o yuzden o memenin morardığını soyledi.Simdi ise toparlama yapılan mememin alt hizasıyla sol mememin alt hizasi ayni değil.Neredeyse 1 parmak fark var.Dolayısıyla meme ustundeki protezlerin şişliğinde de 1 parmak fark var.Doktorum siş olan memeye ustten masaj yapmamı soyluyor.Devamlı masaj yapıyorum ama hicbir sekilde duzrlme yok.Sol goğus yerine oturdukca fark daha goze carpar oldu.Sanki sağ goğusteki alttaki dikisler yuzunden protez aşşağiya inemiyor gibi bir his var.İc dikişler masajla daha elastik hale getirilebilir mi acaba? Bu protez yerine oturur mu? Cok moralim bozuk.Doktorların ağzından cımbızla laf alıyoruz.Aynı durumları yaşayanlar desteğinizi ve goruşlerinizi bekliyorum