Merhaba arkadaşlar, forumda eski uye olmama rağmen, ilk konum. 31 yaşındayım ve 3 yaşında bir kızım var. Emzirme ve sut sağma doneminden sonra zaten kucuk olan goğuslerim iyice boşalıp sunmuştu. Uzun yıllardır aklımda olan meme buyutme operasyonuma 1 hafta icinde karar verip, gercekleştirdim. Omer Ekin ismini internet aracılığıyla bulup detaylı Bir online araştırma yaptım.memnuniyet mesajlarının iceriğinde yaptığı işin arkasında duruşu benim icin onemli bir kriter oldu. Cok yoğun olduğu icin saatlerce muayene, sohbet vs yok. Onemli olan mesleki tecrube ve insanlık diyerek kendisinde karar kıldım. 3 Nisan 2019 da dual plan mentor marka yuvarlak HP 340cc protez ile operasyonumu gerceklestirdi. Normalde dren kullanmadığını belirtmişti fakat benim aritmim olduğu icin ve operasyon sırasında birkac kez ekg uyarı verdiği icin sanıyorum kalbi yormamak icin Her iki goğsume dren takmıştı. 1 sa10dk surmesi planlanan ameliyat 3 saate yakın surmuş. Bunun buyuk kısmı deneme ile gecti diye bilgi verdi kendisi. Ameliyattan ilk cıktığımda gozumde buyuttuğum ağrıların hic birini yaşamadım. Sadece hafif baskı hissi vardi. Narkoza karşı da bunyem dirayetlidir, kusma bayılma uyku hali vs hic olmadı. İlk gece kendi isteğimle eve dondum, ertesi gun oğleden sonra drenler alındı (Bu da son derece acisiz bir işlemmiş, odum patlıyordu

)
İlk 2-3 gun baskı hissi ve dikiş sızısı dışında cok şikayetim de olmadı. Ama derseniz ki normal hayata ne zaman dondunuz? 5. Gun diyebilirim. Kolları kaldırma, giyinip soyunma, basit Su doldurma işleri 5 gunde duzene giriyor. Bugun 10.gun kontrolune gittim ve herşey muazzam. Yıllardır icime attığım, ertelediğim, korktuğum ameliyat gecti bitti.
Hekimin sizi anlaması, beklentilerinizi karşılaması, ulaşılabilir durumda olması, Son derece guven verici.
Bir de ben şunu sormuştum, oldu da bir komplikasyon gelişti, bunların piyasa maliyeti nedir, 9.500 ameliyatın kendisi, devamında bizi de bekliyor bilmek isterim demiştim. 'beni kaybetme, Ben işimin arkasındayım, gerekeni ucretsiz yaparım ' cevabını almıştım. Bu da inanılmaz bir guven veriyor hastaya.
Ameliyat olmak isteyenlere tavsiyem Omer Ekin adıdır. Sorusu olan varsa da yardımcı olmaya calışırım.