Merhabalar,
Ben burda yeni olsam da nerdeyse haftalardır konuları takip ediyorum ve uyelerin ameliyat surecini nerdeyse hatmettim En başta herkese bu konuda teşekkur ederim.
Ben 11. Ayda ameliyatı duşunuyorum . Sadece fiyatdan dolayı değil , estetikte uzmanliklarına estetik becerilerine daha da guvendiğim icin kararım Turkiye oldu. Hatta doktor arayışım fazla olmadı. İlk başta sayfaları araştırırken ve bir akrabam ( kendisi doktor lakin başka alanda, yıllarca beraber calıştıkları donem oluncada) referans oldu.Tek geleceğim. Refakatcim olmayacak. 1veyaiki gun hastanede kalacağım ve kliniğe yakın bir otelde kalacağım.
7gun mu tedbir olsun diye 10 gun mu İstanbul da kalayım.
Kollarımı tam kullanmayacağıma gore kucuk bir canta ya da bavulla gelmeliyim değil mi?
Yuze dolgu nasıl bişey. Bir ruya gordum o kafada ki deli sorular kabus oldu. Snapchatta ki yuzu kare bişey cıkmam değil mi?
Hareketin serbestliği kac gunde olur ve 3hafta icin de işe donebilir miyim?işim masabaşı. lipo ve germe ile bel incelmesi ve karın duzleşmesi ne kadar surecte oluyor?
Bir de yuze gamzeye de merak saldım. Bir kere olayım bitsin diyorum Aslında sorularım yine olur ama o ameliyat tarihini kesinleştirince.
Şimdiden cok teşekkur ederim kadınlar kulubu aileme...
Sevgilerimle
Meme Buyutme,Karın Germe,Liposuction ve Yuze Dolgu
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Meme Buyutme,Karın Germe,Liposuction ve Yuze Dolgu