Eveeet butcesi devlet hastanesine yeten, cesaret edipte devlet hastanesinde ameliyat olanlardan biriyim.
Aslında ameliyat olalı 43 gun oldu, soranlara tek tek cevapta verdim ancak konu acmaya ancak fırsat bulabildim.
Ben burdan daha once Hacettepe'de ameliyat olan 2 arkadaşın (ebruli26 ve goles) yorumları ve referansları sayesinde kalkıp İstanbul'dan Ankaraya gittim oncelikle onlara teşekkur ederim bana verdikleri cesaretten dolayı kk uyelerine ayrıca teşekkurler

26 Nisan'da Prof. Dr. Figen Ozgur ve Dr. Omer Ekin'e ameliyat oldum.

Boyum 1.65 kilom 50 veee 255cc mentor marka damla protez (Moderate plus profile - medium height - Koheziv III) takıldı. Meme altı kesisi ile kas altına konmuş. Şuanda cok memnunum zaten mumkun olduğunca dogal olmasını istiyorum buyuk olmasını istemiyorum demiştim daha yaşım 22 ve onceden goğsum yok denecek şekildeydi. 1 ay bittikten sonra iyice yumuşayıp şekle girmeye de başladılar

Devlet hastanesine guvenilir mi gibi sorular cok aldım şahsen ben cok memnun kaldım. Bu yuzden butcesi yetmeyip bu ameliyatı olamayan ve mutsuz olmaya devam edenlere belki yardımı olur diye yazmak istedim. Ozellikle Omer Bey'in ilgisi ozelleri aratmayacak şekildeydi sagolsun oncesinde sonrasında butun sorularımı tek tek cevapladı Figen Hanımla beraber ameliyatıma girdiler, onun haricinde hastanede 1 gece gecirdim ucretli hasta olduğumuz icin zaten tek kişilik ozel odaya aldılar.
diren takılmadığı icin ertesi sabah bandajlarım acılıp sporcu sutyenimi giydirdiler 3 gun sonrada dikişlerin uzerindeki bandajlar acıldı ve ucağa binip İstanbul'a evime donebildim. Zaten ilk muayeneye gidip karar verip ameliyatı olup donmem 10gun icinde olup bitti..
O ilk 3 gun agrısı efsanesine hic girmeyeyim burda herkes anlatıyor zaten ama cok şukur atlattım

Ve maddi kısmına gelecek olursak, ki bu sanırım hepimiz icin en buyuk sorun yaratan kısmı.. Damla protez 1800tl , yuvarlak protez 1200 tl + 700 tl ameliyat ucreti + 300 tl civarında hastane kalış ucreti.. Ortalama 2500 ile 3000 tl arasında masrafla cıkıyorsunuz yani.. Hatta hastane odemelerini kredi kartı ile yapabiliyorsunuz ancak protezi firmadan aldıkları icin odemeyi nakit olarak yapıyorsunuz.

Gittiğimde şaşırmışlardı İstanbul'da doktor mu kalmadı demişlerdi ama samimiyetle soyleyebilirim iyiki gitmişim diyorum, zaten daha ilk goruşmede o guveni hissedip karar vermiştim. İstanbul'da gittiğim devlet hastanelerinde aynı ilgiyi goremedim bugun git yarın gel muamelesi yapmaları cok sinirimi bozmuştu. Herşeyden once karşımızda bunun bizim icin ne kadar onemli olduğunu, hassasiyetimizi ve psikolojimizi anlayan birinin olması hepsinden onemli.. Umarım herkesin gonlune gore olur