merhaba arkadaşlar sizlerin yorumlarını okudukca sizin adınıza cok mutlu oluyorum ki ben sizin kadar şanslı olamadımiki ay once silikon ve dikleştirme operasyonu gecirdim.ve iki ayı gecmesine rağmen hala komplikasyonlarını yaşıyorum.bandajlarım varken tarif edilmez mutlulukla beklediğim memişlerim acıldığında
birincisi dikleştirme de olduğundan sağ mememin ucu yamuk yumuk dikilmis ve diğerinden 3 santime yakın buyuk olmuştu cok kotu gorunuyordu neredeyse goğusum kadar bir uc dr' a rahatsızlığımı dile getirdim doktorumda peki o zaman gel duzeltelim dedi ve kılınığınde 40 dk bir operasyonla lokal anesteziyle gozumun onunde kan revan icinde yari baygin halde duzeltmeye calisti.sonra tekrar yine bant sargı ikinci operasyondan sonra dayanılmaz acı cektim 2 hafta kadar acıyla birlikte sızladı şuan 3. hafta hala yaralarım kapanmadı cok acı cekiyorum.sonuc olarak diğer memem ile orantılıcağı goğus ucum şimdide oburunden kucuk.ve bir diğeride sol memem diğerinden farklı sarktı alttan avucladığımda protez elimde..!goğus ucundan hafif dikleştirme olduğu icinmi oldu bilmiyorum buzgum buzgum deri doku kaybı oldu berbat duruoizlerim cok kotu.doktorum ozel sutyen , krem masaj vermedi normalmi bu durum arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var cok mutsuzum surekli ağlıyorum aynalara daha fazla kusum artık. Fotoğraf ekledim yorum sizin bu arada benim doktorum herkesin tanıdığı medyada adını duyurduğu bayan doktor; Eser Aydoğdu ..