Selam kızlar,bu gunu cok bekledim.Bugun Hasan Fındıgın sekreterini aradım ve ameliyat olmak istedigimi,bana en kıssa zaman icin gun vermesini soyledim.14 Şubat 2011 de,saat 7 de hastanede kan tahlileri icin gelmemi ve iki saat sonra ameliyata girecegimi soyledi.Bu iki saat icinde doktorumla konuşacagız tekrar.Daha oncesinde ameliyat goruşmesi icin gitmiştim ben muayenehanesine,tabi ameliyattan oncede konuşacagımızı soylemişti.Bana kas zarı altı teknigi ile ameliyatımı yapacagını,ister meme ucundan,ister meme altından girebilecegini,secimi bana bıraktıgını soyledi.Meme ucundan his kaybı konusundada,kesinlikle boyle bir sorun yaşamayacagıma dair garanti verdi.Ben meme ucu kesisini sectim.Mentor,yuvarlak,yuksek profil proteze karar verildi.Buyukluk olarakta ameliyat gunu olculerim alındıktan sonra yaklaşık cc yi bana soyleyecek.Ben vucudumun alacagı en buyuk protezi istedigimi soyledim.Şimdilik bu kadar,gelişmeleri yazmaya devam edecegim tabiki.Desteklerinizi,onerilerinizi ve en onemlisi dualarınızı eksik etmeyin lutfen.Hepinizi cok seviyorum.İyiki varsın Kadınlar Kulubu.