Oncelikle herkese merhaba
Aylarca bu siteyi takip ettim ve uye oldum sizlerin tecrubelerinizden cok ama cok faydalandım...yaşım 34 ve uzun yıllar boyunca isteyip de yapamadığım meme buyutme ameliyatımı 1 ay once oldum...buradan ismini duyduğum Dr.Omer Ekin ile tanışma fırsatı buldum ve ilk goruştuğum dr ile ameliyat tarihimi aldım sıcaklığı,samimiyeti,ilgisi ve seni candan dinlemesi yetmisti bile onu secmem icin...27 haziranda kas alti 365 hp ameliyatımı oldum drumunda sayesinde cok ağrılar cekmedim 1 gece hastanede kaldım ameliyatımda biraz kanamam olduğu icin diren takılmıştı...ertesi gunu taburcu olduğumda da direnlerimi cıkardı ama oyle abartıldığı gibide yokmuş (cunku beni cok korkutmuşlardı) ameliyattan 1 hafta sonra normal yaşantıma donmuştum bile hatta şimdi kendimi cok cok iyi hissetmemle beraber hic ameliyat olmamış gibi hissediyorum...ıyiki omer hocam cıkmış karşıma iyi ki sizlerin sayesinde onu bulmuşum cok ama cok teşekkur ediyorum beni bu guzel goruntuye kavuşturduğu icin inanılmaz memnunum...sıra omer hocamla başka ameliyatlara inş