Bugun doktorla konuşmaya gittim. Yine en ayrıntısına kadar herşeyi anlattı. Yeter biliyorum bunları her geldiğimde anlatıyosunuz diycem ama diyemiyorum
Neyse farklı olarak risklerden bahsetti ve 10yılda bir değiştirilmesi gerektiğini soyledi .Silikonla goğus arasında orulen zarda kanser tureyebilirmiş ve hicbişekşlde anlaşılmıyomuş bunu anlattı oyuzden 10yılda değişmesi gerek dedi. Goğus Dokun azda olsa var ve kas altı yapıcam 275 falan olur sana dedi, Bende sizler yuzunden(yani KK bayanları yuzunden) dedimki "350den aşağısı yaptırma diyo arkadaşlar hep" dedim. Drda o sana buyuk olur ama dedi yinede denerim ben hepsini hangisi uygunsa koyarım sonucta cebe sığması onemli dedi .Bende size bırakıyorum ozaman dedim

Devlet hastanesinde oluyorum ama drum gercekten cok iyi ve canayakın haliyle işini guzel başarılı yapmak adına herşeyi detaylıca anlatıyo bu hoşuma gitti benim.
Cok heycanlıyım yarın hastaneye yatışım olucak ertesigunde ameliyata giricem. Nolur dualarınızı esirgemeyin ,beni bilen biliyo ocak ayından beri neler cektim hep bi aksilik erteleme ,şubatta olmuş olsaydım şimdiye 3aylık olmuş olucaktım. Neyse no problem geldi gecti nasılsa nasip buguneymiş .Kansızlığımda artış oldu daha rahatım şimdi. Şuan tek problem sigarayı bırakamamam .İnşallah bi sorun olmaz amin..