kızlar
ayın 13unde randevum var doktorumla daha once de goruşmuştum persembe gunu kac cc koyucagımıza bakıp cuma gunu cicilerime kavusuyorum bu arada meme altı kesisi kas altından olacak doktorumla karar verdik
universite okuyorum bu arada eylulun 20lerinde dersler başlıyor o zamana iyileşir miyim?
şimdi benim derdim
ağrım sızım cok olacak mı kas altı olduğu icin daha cok ağrıyormuş
ameliyattan sonra kolunu kaldıramıyosun yemek yiyemiyosun diye biyerde okudum ben ondan cok korkuyorum yemeğimi yiyip wc falan kendi başıma işimi gorebilirim dimi?
ameliyattan ne kadar sonra dışarı cıkabilir gezebilirim
o sutyen kac ay kalacak 1 ay diyen doktoru da gordum 2 ay diyeni de
ameliyattan sonra kac gun duş almak yasak malum havalar yanıyor
bide cok korktugum bişey var ben zayıf biriyim 172 boy 56 kilo ve derim ince ve sert yani esnek değil gibi geliyo. koyulan silikon derimi yırtıp şu kalcalarda gobekte beyaz yırtıklar oluşur ya oyle olmasından korkuyorum. hani derim sanki icine almayacakmış gibi ))
bide malum okuyorum cevrem tarafından anlaşılır mı cunku bende gercekte hic bişey yok ve sene başında bi gidicem herkesin gozu ustumde gibi hissedicem. sizin işyerinde veya okulda boyle deneyimleriniz oldu mu. gercekten anlaşılıyorr mu ozellikle eski hali benimki gibi kucucukse

cok sordum sanırım ama cok heyecanlıyım tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim son sorum cok muhim benim icin