Baya bi korku duyduğum konuydu bu benim. Aylarca duşundum, araştırdım ama boşaymış endişelerim. Arkadaş tavsiyesi uzerine Op. Dr. Bilgehan Aydın ile yollarımız birleşti. İyi ki de birleşti Neşeli tavrıyla ve gercekten sabrıyla bana guven verdi. Sonraki sureclerde asistanı Sevcan Hanımla yaklaşık iki ay boyunca konuştum. İnternetteki araştırmalarıma gore emin olduktan sonra ameliyat olmaya karar verdim. Bilgehan beyin tavsiyesi uzerine ağrısız meme estetiği oldum.Ağrım oldukca minumum seviyedeydi. Deli gibi ameliyat korkum vardı kızlar Ben gibi korkmayın diye soyluyorum İyi bi hekim, oncelikle dikkat edilmesi gereken doktorun size ictenliği. Kendinizi rahat histmeniz gerekiyor ve amaliyat sonrasında da şaşıracaksınız ama bir gun sonra sosyal hayatıma geri dondum. Operasyonum biteli 8 ay oldu. Aklıma her gelen soruyu hemen arayıp cekinmeden doktoruma sorabiliyorum. Bu da beni mutlu ediyor.Hatta bi şey daha diyim size kızlar Botoksa başladım O kadar doğal bir ifadem var ki kimse anlamıyor yuz ifademden Kısa ozet gecmek gerekirse benim icin karşımdaki insanın sabrı,guler yuzu onemli. Kendisine ve ekibine cok teşekkur ederim.Kendisinin baş belası hastasıyım