Lazer lipoliz seruvenimden sonra yıllardır aklımda olan meme kucultme, toparlama ameliyatı icin nihayet karar verebildim. Daha once yaptığım gibi, tum sureci en ince ayrıntısına kadar detaylı bir şekilde paylaşacağım.
Operasyon 1 ay sonra!
Daha once bu operasyonu gecirmiş olanlardan, fikirlerini/tavsiyelerini belirtmek isteyenler olursa cok sevinirim.
Doktorumla planlamamıza gore (goğuslerim epey buyuk ve formsuz olduğu halde) işlem lolipop şeklinde olacak. Yapısının uygun olduğunu soyledi. Buzuk kalma ihtimalini ve sonrasında gerek gorulebilecek revizyon işlemini goze aldım. Acıkcası bu sureci az dikişle atlatmak istiyorum.
Bir sure kollarımı pek kullanamayacağımı da oğrendiğim icin işlemden ne kadar sure sonra buraya yazabilirim, bilmiyorum.
Sigara kullanımı meme ameliyatlarında sureci cok olumsuz etkileyebiliyormuş (kişiden kişiye değişiyordur elbette), neyse ki kullanmıyorum.
Kucultme yapılırken kol altına dağılan kısımlara ve sutyen arkasına da liposuction yapılacak. Sırta daha once lipoliz yapılmıştı fakat kol altından devam eden yer alınacak.
Doktorum tabiki yine Orhan Erbaş olacak.
Heyecanlıyım. Merak icerisindeyim. Umarım bu işlem de başarılı sonuclara ulaşır.
Sevgiler
Meme kucultme ve dikleştirme/toparlama
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Meme kucultme ve dikleştirme/toparlama