Merhaba ameliyat olmayı duşunler icin yaşadıklarımı paylaşmak istedim . Ben iki cocuk annesiyim ve ikisinide 1,5 yaşına kadar emzirdikten ve bir koca ile asılan cok olunca takdir ederseniz ki geriye pek bişey kalmadı

artık doğum yapmayı duşunmediğimden meme buyutme operasyonu na karar verdim uzun araştırmalarımdan sonra kadın doğum doktorum Egemen yurdaguven sayesinde Coşkun Levent Taşcıyı buldum goruştum ve karar verdim 8 Şubat da ameliyatımı oldum ve herkesin ağrı eşiğini farklıdır demelerine rağmen ben sorunsuz ameliyatımı gecirdim 10 gunu gecti ve ilk gunden itibaren her işimi gordum kollarımı cok rahat hareket ettirdim yalnızca diren taktılar onları cıkartırlarken coook canım yandı bağıra bağıra cıkardılar malesef herkeste bu şekilde oluyormuş yapıcak birşey yok ( ama onun haricen de bir sıkıntım olmadı 16 kilo olan kızımı şuan cok rahat kucağıma alıyorum yalnızca hisstetiğim regl oncesi goğsunuzde gerilme şişlik acı olur ya okadar hissediyorum birde ilk zamanlar geceleri uyumak ta zorlanıyordum cunki ben yuz ustu uyurum yada sol tarafıma neyse kısacası fazla sıkıntı yaşamadım
benim boyum 1,72 omuzlarım geniş ben 75 c takıyorum ama dolguluyu bile dolduramıyordum bana nagor 280 cc kullandı şuan icin memnunum ama 2 hafta sonra randevum var odem iyice gittikten sonra belli olucak tam sonuc
genel olarak Coşkun Levent Taşcıyı ve super plast ı tavsiye ederim ben artık kendine guvenen mutlu bir kadınım dilerim benim gibi olmak isteyenler de bir an once yeni goğuslerine kavuşur

)