arkadaşlar herkese selam, ben burada yeniyim.. hatta ilk mesajım :] keyifler iyidir umarım.. dedikten sonra konuya gecmek isterim....
kısa sure icerisinde ben de goğuslerimi buyutmek niyetindeyim, hatta aslında bunu o kadar cok istiyorum ki, bugune kadar duyduğum sacma sapan şeyler yuzunden ertelemiştim.. ama fark ettimki sacma sapan şeyleri onemseyip kendime olan guvenimden kaybetmek bana bir şey katmadı.. goğuslerim 75 beden ve bu bende gercekten guven eksikliği oluşturuyor.. dekolteyi seviyorum ama giysem de olmayan şey dekoltede hoş durmuyor.. taşsın istiyorum arkadaş boyle cıkıntı olsun sıkışsın sığmasın goğuslerim istiyorum.. yok omur boyu yuz ustu yatmayı unutcakmışım, yok yapmacık mı olcakmışım, yok doğallık en guzeliymiş.. yav tamam doğallığa karşı değiliz ama bi dimdik yurumek var bir de bazı şeylerin eksikliğini hasretini cekerek yurumek var.. ben ezik dolaşcaksam napiyim doğallığı.. ayyyttttttt.......... oncelikle kendim icin kendime olan guvenimi artırmak icin taktırmak istiyorum ve uzun suredir devam eden ciddi bir ilişkim duzenli bi cinsel hayatım da var.. her ne kadar bugune kadar lafı gecmese de kendime olan guvensizliğimden kaynaklanan icimde hep bir eziklik oldu.. sutyensiz durmak istemiyorum mesela, duramıyorum hatta.. silikon taktırsam sutyen bile takmıcam ahtım var :] desteksiz cicili bicili sutyenler takmak istiyorum.. ben boyle mutlu olucam da acaba erkek arkadaşımla cinsel hayatımız ne yonde değişecek, yaşayan arkadaşlardan deneyimlerini oğrenmek isterim......
silikondan sonra sevgili/eş'lerin tutumları ne yonde oluyor?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- silikondan sonra sevgili/eş'lerin tutumları ne yonde oluyor?