Guncel Bildiri 09.02.2008
Category: Life

Herkese Selamlar, Saygilar.

Deginmek istedigim birkac olay,durum,hal soz konusu.Ilk olarak Mentalfallizim ve Kurgulanma & Re - Mixtape vol.II albumu hakkinda 'son' durumdan bahsetmek istiyorum.
Mentalfallizim ve Kurgulanma & Re-Mixtape Vol. II albumu 2007 Aralik ayi'nin son gunlerinden itibaren satistadir.Satislar 15 Subat Cuma gunune kadar devam edecektir.Album tek cd ve 23 parcadan olusmaktadir. Album iki albumun birlesimi olup, Mentalfallizim ve Kurgulanma & Re-Mixtape vol.II adinda satistadir.
Olay buraya kadar gayet net ve acik olarak sozlu sekilde sunuldu lakin bazi kisiler tarafindan yanlis algilanmis.Kimisi albumun sadece mixtape oldugunu ve calinti beat'lerden olustugunu soylemis iste basin aciklamasi cevap : NAH.

Asagida da gorulecegi gibi album mixtape degildir ve 14 parcasinin produksiyon islemleri ben ve dostlarim tarafindan yapilmistir.(Ertu 3 , Inziva 4, 10)Gelelim ikinci konuya.
Drainoff karakterinin damarlarinda mevcut olup hayat buldugu Serkan Avci kisa bir sure sivil hayattan uzak kalmasi haline.Her Turk evladinin borcu olan Askerlik gorevini yerine getirmek icin uzun donem askerlik suresince Drainoff; bagirsaklarda sikismis lakin kabiz olan bir yasli amcanin diskisi gibi sessizce olayi zamana birakacakir.Fakat sanmayin amcanin ishal olma ihtimali yok.Drainoff hep burada olucak, pusuya yatip kanalizasyondan tum sehri gozetlicektir.Olurda iletismek isteyen olur ise : [email protected] mail adresime mail atip muhabbet,samimiyet elde edebilir.Myspace adresi araciligi ile mesaj atar gibi olur iseniz en yakin carsi izni internet kafe Mozilla Firefox' a kavusuldugunda adapli ve usluplu cevaplar verilebilir.Bu kadar ciddi cumleler sonrasinda beni seven,sevmeyen gicik olan,gicikligini hickirik gibi icinde tutan sevgi besleyip dile getiremeyen, saygi bekleyip babayi alan, babayi beklerken eli bos kalan herkeslere :
Saygilar, sevgiler, cicek feat. bocekler.

Drainoff S.Skillz.
Karanliktaki Adamlar, A.r.g

09/02/08
g / a / y

*
Mentalfallizim ve Kurgulanma;

01- Intro (Ma Skillz) [Produced by Drainoff]
02- Antrenman feat. Eal [Produced by Drainoff]
03 - Panclayn'er' (Punchliner) [Produced by Ertu]
04- Bi' Maske feat. Santaj [Produced by Inziva]
05 - Duluplululu (Interlude) [Produced by Drainoff]
06 - Atesten Sozler feat. 9 Canli [Produced by Drainoff]
07 - Samaroglu v.s Kalem [Produced by Drainoff]
08 - Yikilmayan Adam (Skit) [Produced by Drainoff]
09- Bonfile Morfin [Produced by Drainoff]
10 - Sus Artik feat. Inziva,Rhymekillaz,Santaj,Vodka,Safir [Procuced by Inziva]
11 - Gensurun (Interlude) [Produced by Drainoff]
12 - Olmaz, Ben Oldum Yarim [Produced by Drainoff]
13 - MeAlkoli (Drak Remix) [Produced by Drainoff]
14 - Live Performance Shit'z with Ertu Bonus 2 [ MeAlkoli Tracks]

Re-Mixtape Vol. II

15 - Rest,Jest,Mest [Beat : Azad - Unaufhaltsam]
16 - Yine Ben Geldim feat. Ertu [Beat : Nas - I Can]
17 - Canim Pasta Cekti (Skit)
18 - 5 Ekler [Beat : Xzibit - X]
19 - G.p [Beat : Snoop Dogg - Drop Like Is Hot]
20 - E.g.d.s.e feat. Eal [Beat :Obie Trice - The Set Up]
21 - Sukût Altin Soz Pirlanta [Beat : Cypress Hill - Worldwide]
22 - Aksak Ritm Gerilla [Beat : Juelz Santana - Gun Go]
23 - Tasli Su Yolu [Onyx - Last Dayz]

Arkadaşlar rap olarak dinlediğim cok az kişilerden birisi olan drainoff un myspace adresinden yaptığı acıklamayı sizle paylasmak istedim. parca linki yasak oldugu icin veremiyorum myspace inde 2. sırada var parca adı ''Şamaroğlu vs. Kalem'' Bir tesekkur etmeniz yeterli...

Myspace adresi :
www.myspace.com/drainoff