Silikonlarını alışamadığı icin cıkartan var mı?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Silikonlarını alışamadığı icin cıkartan var mı?
-
14-09-2022, 07:38:31Merhaba, ben yeni ameliyat oldum 9 ağustosta. Sağ goğsume 325 sol goğsume. 300 cc high profile dual plane yontemiyle meme alt kesisiyle silikon takıldı. Ancak bunlar bende tahmin ettiğimden daha iri durdu yani cok buyukler. Aslında istediğim daha kucuk ama dolgun doğal 75 B yi dolduracak goğus olcusuymuş 300 cc nin 325 ccnin bu kadar buyuk duracağını asla tahmin etmiyordum. Ayrıca alışamıyorum cok rahat bir ameliyat donemi gecirdim doktorumda cok iyi ancak ben kendimi iyi hissedemiyorum. Beklentimin ne olduğunu bu tecrubeyi yaşayarak oğrendim. 10 senedir kafamda olan bişeydi. Ama kucultmeye mi gitsem yoksa tamamen mi cıkarsam haftaya doktoruma danışıp karar vericem. Tek bildiğim bunları istemediğim. Ağlıyorum her gun. Gozume cok buyuk geliyorlar. Bu kadar kısa surede pişman olup silikonlarını cıkartan var mı? Cıkardıktan sonra memenin durumu ve kesi izi ne durumda oluyor. Meme derisi bu kadar kısa zamanda sarkar mı yoksa hemen kendisini toparlar mı? Esnek bir derim var bu arada. Ya da kucultmeye gidip istediği gibi olan var mı? Arkadaşlar tecrubesi olanlar varsa paylaşırsa cok mutlu olurum. Saatlerdir uyuyamıyorum.