Merhabalar yaklaşık bir bucuk ay kadar once meme implant ameliyatı oldum. Ameliyat olma kararını vermek benim icin cok zordu cunku bu durumu hic bir zaman fiziksel bir kusur olarak gormedim ama psikolojik anlamda beni oldukca yıpratır hale gelmişti ve tek cozum ameliyattı. Ameliyat olmadan once birkac doktorla goruştum bu hekimlerden biri Fatih Irmak hocaydı. Zaten benim icin cok stresli bir surecti ama neyse ki bu konuda şanslı olduğumu duşunuyorum cunku hekiminiz sizi ne kadar icten karşılar ve anlayışlı davranır, guler yuz gosterirse o kadar kolay aşılıyor bu surec. Şimdi oldukca memnunum fatih ırmak hocamın yaptığı ameliyattan tekrar teşekkur ediyorum.
Ameliyattan hemen sonra yaşadıklarımdan bahsedecek olursam İlk birkac gun ameliyatın etkisini uzerinizden atmakla geciyor ve cok kolay hareket edemeyebilirsiniz, rahatca hareket edebilmek ozellikle kollarınızın hareketi iki haftaya kadar normale donuyor. Ben cok şukur cok şiddetli ağrılar yaşamadım yani dayanılamayacak ağrılar cekmiyorsunuz. İmplanta alışmak biraz guc oldu ama şimdi hissetmiyorum bile vucudumda yabancı bir maddenin varlığını. Ameliyat olmadan once cok kararsızdım ama şimdi doğru kararı vermişim diyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan insanlar icin sadece yaşadığım tecrubeyi ve doktoruma olan memnuniyetimi dile getirmek icin yazıyorum umarım yol gosterici olabilirim.
Fatih IRMAK Meme Buyutme Ameliyatım
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Fatih IRMAK Meme Buyutme Ameliyatım