Merhabalar ben yaklaşık 7 ay once Ankara'da Hacettepe Hastanesi'nde Dr. Omer Ekin'e ameliyat oldum ve bu ameliyattan korkan cekinen herkese hic korkmadan guvenle ameliyat olmalarını oneriyorum. Dr. Omer Bey son derece cana yakın cok ilgili ve en onemlisi işinin ehli biri. Ben daha once hic bir doktorla goruşmeden ilk kez Omer Bey'e gittim ve başka hic bir doktorla goruşme ihtiyacı bile duymadan bir anda ameliyata karar verdim halen nasıl cesaret ettim inanamıyorum. Bu cesaret kesinlikle Omer Bey'le goruştuğum anda geldi. Tabi saolsun buradan bir kac arkadaşın onceden Omer Bey'e ameliyat olarak bana yardımcı olmaları sonucunda da bu cesareti aldım. Hatta ilk gittiğimde hastanede muayene saatimin gelmesini beklerken bi kişi daha kontrol icin Omer Bey'i beklediğini soyledi kendisine yaklaşıp Omer Bey'i nicin beklediğini sordum Kendisi once cekindi ve soylemek istemedi yanlış anlamayın ama ben goğusten ameliyat olmak istiyorum kendisi ile goruşmeye geldim sizde mi goğus icin bekliyorsunuz dedim ve evet dedi daha sonra konuşmaya başladık. Kendisi cok memnundu ve netten değil cevresinde Omer Bey'e ameliyat olan kişilerle goruşerek Omer Bey'i keşfetmiş Hatta bi kac kişi başka bir hastanede ameliyat olmuş ve dikişleri cok belli ve kalınmış hic memnun olmamışlar. Omer Bey'i tavsiye edenler cok fazla olmuş ve kendisi de gelip goruşup ameliyat olmuş ve sonuctan cok memnundu. Omer Bey o kadar ilgili davranıyor ki ozel hastaneden hic bir farkı yok. Size hic bir tehlikesi olmadığına dair cok guzel bilgiler veriyor. İlla ameliyat icin ozel bir hastane tercih etmek isteyenlere Hacettepe'nin ve doktorlarının da ozelden hic bir farkı olmadığını hatta ozelden daha cuzi bir miktarda daha guvenli bir şekilde bu ameliyatı gercekleştirebileceklerini soyleyebilirim. Hacettepe Hastanesi de gercekten tam teşekkullu bir hastane ve Dr. Omer Bey gercekten cok ilgili bir doktor. Kendisine tekrar takrar cok teşekkur ediyorum, ellerine sağlık gercekten cok mutluyum ve yeni halimden cok memnunum
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.