Kızlaaarrrrr bu akşam benim miladım bu akşam benim en mutlu gunum olsa gerek ))

Onceki konumda bana yardımcı olmaya calışmıştınız; 26 yaşında olmama rağmen ailemden manevi destek istiyordum fakat babam asla izin vermiyordu meme buyutme konusunda, bugun aldım karşıma acık secik hatta resimli şekillerde konuştum, once bağırdı cağırdı kalktı evden gitti ama gelince gel konuşalım bir daha dedi ve ben kendimi sakin sakin tekrar anlattım tum ictenliğimle hatta duygusallaştım ve ağladım bunun ne kadar onemli ve ozguven yitirici bi durum oldugundan bahsettim..

Son cumlesi şuydu; onemli olan en iyi doktoru secmek ve oncelik sağlık, en iyi doktoru bul bana gel birlikte yine konuşalım icim rahat ederse ben yanındayım biriktirdiğin para da sana kalsın dedi canım babam..

Ben aylardır doktor araştırıyordum ama artık ciddi olarak soruyorum sizlere; aklımdaki ilk isim Zekeriya Kul cunku kullandığı marka motiva ve cok iyi bir marka oldugunu araştırmıştım ikincisi ise Ekrem Keskin; onu da sizlerin yorumlarınızdan buldum ve araştırdım. Bu iki isimle okullar acılıp istanbula gittiğim gibi goruşeceğim
Sizlerden ricam doktor tavsiyesinde bulunmanız; evet bir cok konu var doktor tavsiyesiyle ilgili inanın hepsini okudum ama insan yine sormak istiyor bu heyecanı anlayabilirsiniz hepiniz. Şimdiden cok teşekkur ederim hepinize