Ben Sizlere Tavsiye Belirtiyorum. Oncelikle bel ağrısından şikayetciyseniz artık rahat kıyafet giymeyi ve omuzlarınızda olan yuku artık cekmeyi istemiyorsanız tek doğru adres Op. Dr.Omer Sağır bunu bilin isterim. Doktorum Omer Sağıra Kasım 2019 da meme kucultme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Bugun bu kadar iyiysem tek sebebi kendisi ve muhteşem ekibidir. Sayesinde bugun sağlıklı ve mutlu artık bel ağrısından kurtulmuş rahat rahat İstediği kıyafeti giyebilen bir kişiyim. Kendisi ve calışanları dahil cok guler yuzlu, samimi, icten davranışlarıyla beni ameliyat oncesinde de sonrasında da o kadar guzel hazırladılar ki o ozguvenle ameliyatımı başarılı bir şekilde atlattım. Bugun 8. Ayım ve dikiş izlerim git gide hafifledi ağrılarım yok hayata yeni doğmuş gibiyim istediğim bikiniyi elbiseyi seneler sonra rahatlıkla giyebiliyorum. Kendini bu kadar iyi hissetmeyi bel ağrısından kurtulmayı kim istemez ki. Eğer boyle bir probleminiz varsa kendinizi emin ve guvenilir ellere bırakın derim. Ben uzun doktor araştırmaları sonucunda kendisini buldum Ve Allah'a şukurler olsun sayesinde artık daha oz guwenli ağrısız dik bir duruşa sahibim. Sizlere de tavsiye ediyorum.