Merhabalar,

Bu konu hakkında ne kadar cok okusak da ameliyat olmadan tam olarak anlamak mumkun değil yaşananları fakat meme buyutme estetiği yaptırmak isteyenlere az da olsa bir fikir olması icin hem soruları yanıtlayabilirim hem de yaşadıklarımı anlatabilirim.

Oncelikle ağrının cok az olacağından bahseden doktor asistanlarına KESİNLİKLE İNANMAYIN. Ameliyatın ikinci gununden sonra cok ağrınız olacak arkadaşlar Hastanede kaldığınız gun hicbir ağrı olmayacak ama eve geldikten bir hafta sonra delirtici ağrılar olacak ve bunlar uzun sure gecmeyecek (yine de memelerinizi gorduğunuzde ne olursa olsun iyi ki yaptırmışım diyeceksiniz)

İlk gittiğiniz doktor ne kadar unlu de olsa, ne kadar inandırıcı da konuşsa MUHAKKAK BİRKAC DOKTORA GİDİN. Ben ameliyatımdan once toplam 6 yada 7 doktorla konuştum ve fiyat/ performans acısından en iyi olduğunu duşunduğum doktorda karar kıldım (reklama girmeyecekse gittiğim doktorların isimlerini, neden onlarda ameliyat olmadığımı ve kendi doktorumu da soyleyebilirim)

Doğal gorunsun, aman buyuk olmasın diye (eğer cok zayıf değilseniz) DAMLA SİLİKON TERCİH ETMEYİN. Tabii ki bu doktorunuzla birlikte karar vereceğiniz bir şey olacak ama yuvarlak silikonlar da sonunda damla halini alıyor zaten. Bu konuda bir şey daha soylemek gerekirse meme seksi bir organdır, doğal gorunsun diye bu kadar acı cekeceğiniz bir ameliyatın sonucunda kucucuk memelerden hoşlanmayacağınızı da bilin.

Kendi ozelimde konuşmam gerekirse 158 boyunda 61 kilo biriyim ve balık etliyim. Silikonlarımı ilk gorduğumde şok oldum, adeta patlamaya hazır birer bomba gibiydiler. Şu an ameliyatımın uzerinden 24 gun gecti ve ara sıra kramplar, aşırı kaşıntılar, deri dokulmeleri yaşıyorum. Doktorlar bunların hepsinin normal olduğunu soyluyor, telaş yapmayın.

Şu an vucudumda olan silikonlara gelecek olursam Mentor marka 315 cc higl profil, bomba gibiler falan diyorum ama daha da buyuk olabilirlermiş diye icimden gecmiyor da değil Yine de memnunum, ilk hafta her gece ağladım, kendi başıma tuvalete gidemedim, banyo yapamadım, yataktan kalkamadım, saclarımı bile toplayamadım ama TUM BU ACILARA DEĞİYOR ARKADAŞLAR.

Benim memelerime doktorlardan kimi tubuler dedi, kimi tuberoz dedi, kimi alttan kimi ustten girerim dedi ve ameliyat oncesinde neredeyse beni vazgecireceklerdi. Ama ameliyatımı yapan doktor bir memenin kesesini daha alttan acacağını, yaklaşık 2-3 ay icerisinde de iki memenin birbirine benzeyeceğini soyledi, inşallah oyle olur cunku şu an biri damla halini alırken biri hala sivri duruyor. Bu şekilde ameliyat olan varsa bana da bilgi verirseniz cok sevinirim dertdaşlarım

Ameliyat olmak isteyen tum arkadaşlar, sizi resmen yeni bir hayat bekliyor. Şimdiden gecmişler olsun.