Merhaba kızlar salı gunu ameliyat oldum. 360 cc ve 400 cc getirdi doktor ben yaptırmışken 400 olsun dedim ama ameliyat anında 400 denediğini fazla buyuk geldiğini doğal durmayacağını o yuzden 360 taktığını soyledi. Kas altı oldum. Şu an fuze gibiler aşırı sertler silikon biraz aşağı inerse guzel olacağını duşunuyorum 2 aya daha sağlıklı yorum yapabilirim heralde. Tam odemler inip şekli oturmadan doktor onerisi yapmak istemiyorum ama doktorumun ilgisinden kullndığı hastaneden baya memnun kaldım.
Surecten ağrıdan sızıdan cok korkuyordum cunku kuzenim yaptırmıştı ağrıdan dudaklarımı ısırıyodum yara oldu filan diye baya korkuttu beni. acıkcası ben oyle goğus ağrısı cekmedim bile ilk gun sırtım sanki tum gun kambur oturmuş gibi ağrıdı onun dışında ağrı cektiğimi hatırlamıyorum burun estetiğide yaptırmıştım o daha zorlamıştı beni. İlk 2 gun kendim klkamadım annem yardımcı oldu. 3. Gun zar zor biraz kendim kalkabildim. En lanet kısmı drenler onlar gercekten cok rahatsız etti surekli batıyorlar rahat hareket edemiyorsun vs bugun cıkardılar aşırı rahatladım goğsumde 2 taş taşıyor hissi dışında ameliyat olmuşum gibi hissetmiyorum. Doktor bana sutyen onermedi oyle serbest takıl dedi. Haftaya bir daha kontrol var daha masaj da vermedi haftaya vereceğini soyledi.
Odemler cabuk atılsın diye yeşil cay vs icmeyi duşunuyorum ama sanırım ilk aşamada zararlıymış bugun sormayı unuttum. Yan yatabilirmiyim diye sordum cunku sırt ustu uyuyamıyorum ya yatabilirsin dedi de ben pimpirikliyim henuz yan yatmıyorum. siz iyileşme surecinde neler yaptınız?