merhabalar
yaklaşık 15 gun once zekeriya beye goğus buyutme operasyonu icin randevu alıp goruştukten 5 6 gun sonra ameliyatı gerceklestirdik.bir kac doktorla daha goruştum icime sinmediler acıkcası kotu olduklarından dolayı değil bu davranış,hitap,tutum ve hasta doktor ilişkisi olduğundan tercihim zekeriya bey di.kısaca maceramı anlatmak isterim.goğuslerim zamanında dolgun ve iriydi.herşey yaş ilerledikce kilo verdikce ve kurtajlardan sonra değişti.sonuc boşalmış ikisi birbirinden farklı boyutta iki memeye sahiptim.cok kotu değildi ama ayaktayken.one eğildiğimde,tişotrlerde,kıyafetlerde omuzlarımın ve goğus kafesimin iri olması dezavantajı ile bu sene iyiden iyiye rahatsız etti ve bir anda olucak dedim ameliyat.
ameliyat gunu yine hastaneye tek gittim (kağıthane de bir hastane girişten cıkana kadar tum personel inanılmaz harika otesiydiler minnettarım o yuzden). damar yolu,kan testleri,kıyafetler giyildi doktorum geldi gul yuzuyle planlama yapıldı ve goruşuruz dedi gitti.zmanı gelince ameliyathane yolu sakinleştirici yaptılar ki en sevdiğim gulerek gittim ameliyata )))))) geri geldim odama anestezi bi gram rahatsız etmezmi??? ( yanlız benim gibi acıkırsanız lutfen katı biseyler yemeyin bi saat suresi var ben bilmediğimden pizza siparisi verdim o kafayla bir dilim yedim ve kustum )
ve sonuc kocaman şişik memeler ))) doktorum cok şiş olucak demisti cunku boşalan memelerimi dikleştirme yapmamak icin ben full high (motiva corse) denilen protezden istedim.dikiş izine tahammulum yok cocuksuz bekar biri olarak diklestirme izleriniz istemedim acıkcası.ağrım aman allahım ilk gun coktu ameliyat sonrası cmtsi gunu kendi yemeğimi yiyebildim ama.ağrım ilk 5 gun vardı sonraki gunler tahammul edilmeyecek gibi değil ki apranax icmeyi bıraktım.
bugun 10.ncu gunum şişlikler iniyo yavaş yavaş.ağrım hepten bitmek uzere.eğilio kalkarken ağrım yok.şimdilik durumum bu.gelişmeleri mutlaka yazarım.
(not: ameliyat olucaklar sonrasında icilen antibiyotik konusunda uyarmak isterim.bana verilen aksef ... isimli antibiyotik alerji yaptı ve omzum ve goğusumun 2 parmak altındaki kısmında kaşıntı yaptı.ilacı kesmek zorunda kaldım.gecti ama izi kaldı maalesef.varsa boyle alerjınız dıkkat edın.bazı bunyeler bu ilacın turevine ((aksef-zinnat)) alerji yapar aman dikkattt )