Goğus buyutme ameliyatı olmak isteyen ancak ameliyat sonucları nasıl olacak hangi doktora kendimi gonul rahatlığıyla teslim edip guzel sonuclar alabilirim diye duşunenlere yardımcı olmak icin yazmak istedim. 25 yaşındayım ve yıllardır goğuslerimin kucuk olmasından muzdaribim. Ankarada yaşıyorum ve hep ameliyat olmak vardı aklımda ama cesaret edemiyordum. Bir sabah Tv8'de Gunaydın Doktorum diye bir program izliyordum ve doktorum Omer Ekin bu konu hakkında bilgiler veriyordu. İnternetten araştırdım ve iletişim icin numarasına ulaştım. Bana cok sevecen bir tavırla aklımda olan soruları goruşmek icin gel yanıma konuşalım dedi. Ben de Medical Park'tan randevu alarak goruşmeye gittim. Aklımda bulunan butun soru işaretlerini giderdi. Beni ameliyat icin cesaretlendirdi, isteklerime gore ve onun goruşlerine gore ortak bir paydada buluşarak bir planlama oluşturduk. 3 Nisanda kanlarım alındı ameliyata uygun olup olmadığıma dair tetkikler yapıldı. Ameliyattan once doktorum cizimlerimi yaptı ve 4 Nisan Carşamba gunu ameliyata girdim. Cıktığımda narkozun etkisiyle ağrı hissetmiyordum. Doktorum ameliyattan sonra yanıma gelip durumuma baktı ameliyatımın gayet guzel gectiğini soyledi ve daha cabuk iyileşmek icin yurumeye calış dedi. Ancak kilom duşuk ve bunyem zayıf olduğu icin ilk gun narkozu atamadığımdan dolayı ayağa kalkınca baş donmem olduğu icin yerimden kalkamadım pek. Normalde ameliyattan sonra 1 gun yatış yapılıp taburcu olunuyor ama ben 2. gun de hastanede kaldım. Doktorum yanıma geldi bandajlarımı cıkardı. Ozel bir sutyen giydirildi. Doktorum hadi artık yuruyorsun diyip beni yuruttu. İki buklum yurumeye calıştım dik duramıyordum. Ağrılarım vardı ağrı kesicilerimin vurulmasını dort gozle bekliyordum. Hatta gecenin bir vakti ağrılarıma dayanamayıp doktorumu aradım oluyorum ben diye Daha guclu bir ağrı kesici yapmalarını soyledim hemşirelere dedi. İki dakika sonra hemşire gelip ağrı kesicimi vurdu ilacın etkisiyle rahatlayıp uyumuşum. Ertesi gun ağrılarım biraz azalmıştı taburcu olurken doktorum yanıma geldi sutyenimi cıkartıp bir krem surdu. Dik duramama nedenim meğersem sutyenin cok sıkı olmasından dolayıymış. Onu gevşettikten sonra biraz rahatladım ve artık dik durabiliyordum. Biraz sutyenin azizliğine uğradım diyebiliriz. Eve gittim. Ameliyattan 4.gun sonra ağrılarım azaldı. Hatta gunde iki kere olan ağrı kesicimi bile 1 kere ictim. 1 hafta sonra duş alarak kontrole gittim. Ağrılarım bitmişti ve normal yaşantıma geri dondum. Goğuslerimse tam istediğim gibi ve tam istediğim buyuklukteydi. Ameliyata girmeden once doktorum değişik protezler denicem bana guven istediğin gibi olacak dedi. Ben de sonuna kadar guvendim. İyi ki de guvenmişim. Şu an cok mutluyum. Ameliyattan cıktığınızda ağrılarınızdan dolayı nerden oldum ameliyat bilseydim ağrım olacağını ameliyat olmazdım diyorsunuz ama bir hafta sonra iyi ki olmuşum keşke daha onceden yaptırsaymışım hissi geliyor. Bana bu hissi yaşattığı ve ameliyat oncesinde sonrasında benimle cok guzel ilgilenip her zaman icimi rahatlattığı icin doktorum Omer Ekin'e sonsuz teşekkur ediyorum. Kendisini sadece bir doktor değil bir insan bir abi olarak da cok sevdim gercekten. Omrum boyunca iyi ki karşıma o cıkmış da ona ameliyat olmuşum dicem. Gonul rahatlığıyla kendinizi teslim edin ve guzel goğuslere kavuşun