Merhaba arkadaşlar..
5 gun once Ankara da meme dikleştirme ve buyutme ameliyatı oldum..surecim biraz rahat gecti..
Kas zarı altı yapıldı..meme dokum da vardı..255 cc eklendi..ameliyat sonrası kendim rahat hareket edebildim..4. Gun kıSa mesafe arac kullandım..genel durumum da fena değil cok şukur..
4. Gun ameliyat sonrası bandajlar acıldığında evet gayet guzel ve diri goğuslerim vardı ama meme aerolam ( kahverengi kısım ) cok kuculmuş ve izli geldi gozume..ayrıca meme ucum da yassılaşmış ve aerola kucuk hale geldiği icin pek buyuyebilecek gibi gorunmuyor. Ve meme aerolam yuvarlak değil badem gorunuyor..
Oyle uzgunum ki duzelir mi..dikişlerden kaynaklı mi bilemiyorum. Doktorum bunun kafasına gore belirlenmediğini bir şablonla değerlendirildiğini soyluyor3
Şu an icin yama gibi gorunuyor
Doktorum "henuz meme ucunun değerlendirilmesi icin cok erken olduğunu " soyliyor.. tabii ki odem var memeler oDemini atınca biraz daha şekil alır ama bilemedim meme aerolası nasıl şekil alacak
Eski fotolarıma baktım evet biraz aşağıda ve ici biraz boşmuş ama bu kadar iz yoktu
Bu durumu yaşayan var mıdır acaba ve izler icin bir care bulan
Meme dikleştirme izleri pişman ediyor
Estetik ve Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Estetik ve Estetik Cerrahi
- Meme dikleştirme izleri pişman ediyor