30 Ağustos 2018'de meme buyutme ameliyatım gercekleşti ve bende deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum kızlar . Oncelikle forumda tecrubelerini paylaşan ve yorumları ile bizi cesaretlendiren arkadaşlara cok teşekkurler.
24 yaşında 1,60boyun da 48 kilo minyon bir kızım . Vucut olculerime gore oldukca az meme dokusuna sahiptim ve bende daha estetik bir duruş icin ameliyat olmaya karar verdim. Ankara'da ikamet ettiğim icin bu şehirdeki doktorlarla goruşmeye karar vermiştim. Okuduğum bazı yorumlarda hasta isteğini belirttiği zaman, bazı doktorların acıklama yaparken hastanın gururunu kırıcı şekilde yorumlar yaptığını okudum, acıkcası bu beni cok tedirgin ediyordu. Ozguveni yuksek bir kız olduğumu soyleyebilirim fakat soz konusu meme buyutme gibi kadınlar icin onemli olan bir konu olunca doktorun uslubu beni endişelendiriyordu. İletişimde en kibar ve duyarlı olan bir doktor bulmayı cok istiyordum, ki buldumda

Kubilay Bey'in ofisine goruşmeye gittiğimde, oncelikle belirtmem gerek ki cok tatlı bir asistanı var; Hilal Hanım, size her turlu surecte yardımcı oluyor.
Ben ilk goruşmemizde doktor bey'den fiyat almak icin kısa bir goruşme yaparız diye duşunurken, neredeyse 1 saate yakın kendisi ile konuştuk. Arkadaşların bazıları yuksek muayene ucretinden bahsediyordu mesajlarında , işin en guzel taraflarından biri de Kubilay Bey hic bir ucret talep etmedi bu kadar ilgilendikten sonra. Muayene olmak ucretsiz, ve de Kubilay Bey hasta ile ucret hakkında konuşmuyor, ama işin tıbbı boyutu hakkında herşeyi konuşabilirisiniz. Maddiyat daha sonra geliyor ve ayrıntıları Hilal hanım'dan oğrenebiliyorsunuz. Bu benim cok hoşuma gitmişti.
Kubilay Bey insana guven verdiği icin, ameliyat oncesi korkuların hepsi kaybolup gidiyor

Aynı gun goruşme anında, benim olculerim alındı. Hilal hanım giyinirken, karar vermek icin ornek protezleri denerken ,yardımlarıyla beni oldukca rahat hissettirmişti.
Kubilay Bey'e cekinmeden her soruyu sorup, goruşunuzu paylaşabilirsiniz. Hakkında cok şey bilmiyordum ama hicde kotu bir şey duymadığım icin kendisiyle goruşmek istemiştim. Kararımın ne kadar doğru olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.

Bana , 275cc High Profile Mentor marka yuvarlak silikon meme altından, kas altına yerleştirildi. Doktor bey'le konuşurken , estetik acıdan vucuduma en uygun olan ve en doğal duran değeri tercih ettiğimi belirtmiştim. Kendisi de bana 275cc high profile 'ın uygun olduğunu soyleyip , yine ilgi ile gerekli tum acıklamalarını yapmıştı. Doktor beyle ilk kez goruşmemden yaklaşık 10 gun sonra ameliyat olmaya karar verdim. Benim icin uygun olan tarihi beklemek istiyordum , ameliyat gunune kadar beni kırmayıp aklıma takılan, beni endişelendiren konular ve tarihler hakkında bilgi veren Hilal Hanım'ın desteğine minnettarım.
Zaman kaybınız olmaz ve endişelerinizin gereksiz olduğunu anlarsınız Kubilay Bey ile tanıştığınızda

Şuan 1. ayımı doldurdum ve iyi ki doktor bey'in onerisini dinlemişim diyorum. Hareketlerimde bir sınırlama yok, sureci kolayca atlatıyorum . En guzeli de yapay bir farka sebep olmadı bende estetik.
Ameliyat olduğumu bilmeyen arkadaşlarım, son zamanlarda daha guzel gorunduğumu soyluyor

Ameliyat sonrası gerek hastanede, ( 1 gece kaldım), gerekse ben eve geldiğimde her turlu sıkımtımda doktor bey'de Hilal hanımda beni hic yalnız bırakmadı. Akrapol hastanesinde olmuştum ameliyatımı ve orada da Kubilay Bey aracılığı ile dunya tatlısı Gul Hanım ile tanıştım. Ameliyat oncesi tahlillerim tamamlanırken bana yardımcı oldu vede moral verdi. Kısacası ameliyat oncesi ve sonrası motivasyonunuz oldukca yuksek oluyor, harika bir ekibi var Kubilay bey'in.

Bundan sonraki surecte, duzenli kontrollerime ucretsiz olarak devam edicem. Hic bir sorun, anormal bir durum ile karşılaşmadım. Ameliyat izim serce parmağım kadar yoktur bile, duzenli krem kullanımında o izlerinden gideceğini soyledi bana Kubilay Bey.
Eğer ameliyat olmayı duşunuyorsanız, gonul rahatlığı ile size doktorumu onerebilirim. Bu surecde bahsetmeye değer bir cok ayrıntı var elbette, bana ozelden yazabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim kızlar

Herşey gonlunuzce olsun