Meme Estetiginde doktorun onemi!
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Meme Estetiginde doktorun onemi!
-
14-09-2022, 07:31:23Defne Erkara'ya silikon implant yaptırmak icin gitmiştim.Zaten yaptırmaya kararlı olduğum icin sağlık olarak en zararsız olan ve boyut olarak ne yapılabileceğini konuştuk.Hemen ameliyat tarihini ayarladık ve bir hafta sonra ameliyat oldum. Ameliyat sonram korkunctu doktorum ilaclarımı yazmış ve gitmişti kendisi bir daha ilk muayeneye kadar aramadı bile.Normalde boyle olmuyor arkadaşlar! ağrı kesiciler yapılmasına rağmen ağrılarım inanılmazdı sabaha kadar mide bulantım ve kusmalarım devam etti.Uzun bir sure implantı kullandım ağrılar devam edince başka bir doktora gidip oğrendiğim şey silikonun iceride patlamış olduğuydu! Yeniden ameliyat surecimde D.E asla yanımda değildi hemen implant firmasının hatası olduğunu soleyip firmayı benim yanımda arayıp uğraşmak istemediğini soluyordu banada telefon numaralarını vererek yardımcı olduğunu duşundu.Halbuki yaptığı hic hoş değildi.Firma hasta ile muhatap olamayacağını belirtiyordu aşırı dercede psikolojim bozulmuştu ki 2. doktorum ve asistanı benim arkamdalardı sonuna kadar benimle de firma ile de goruştuler benimle defalarca ilgilendiler gecici bir surec olduğunu sağlıma bir zararı olmayacağını belirttiler.Estetik diyip gecebilirsiniz fakat estetik icin bole bir surece girmek inanılmaz yıpratıcı hem maddi hem manevi! Manevi kısmını anlatamam bile ! D.E'nin Konuşmaları suclayıcı ve azarlar gibiydi ben ameliyat etmeden once kucuk memelerin vardi gibi hakaret iceren ve uzen cumlelerde kurdu .Arkadaslar teknoloji zaten cok gelisti bu durumda lutfen sizin yaninizda olabilecek ameliyat oncesinde ve sonrasinda kendi ilgilenmese bile asistani vasitasiyla sizi yonlendirebilecek bie soktor tercihi yapin .Tum sorularinizi bu konuda cevaplayabilirim cunkua asiri berbat bir surecten gectim ve gercekten cok arastirdin.