Merhaba sırf bu konuyu acmak icin uye oldum, biraz uzun ama lutfen okuyun, nereden başlasam bilemiyorum o kadar doluyum ki... Benim memem cok kucuk ama gercek anlamda cok kucuk. Dumduz sutyenler almam gerekiyor cunku hicbir sutyenin icini doldurmuyor. Silikon taktırmak istiyorum ama yaşım 19 ailemi ikna etmek para bulmak.. Hadi onları hallettim diyelim. İnternetten cok araştırma yaptım her yazıyı okudum, silikon dokununca belli oluyor diyorlar. Birinin dokununca fark etmesini, rahatsız olmasını hic istemem daha evleneceğim. Sut bezlerimin zarar gormesinden de tedirgin oluyorum.. Eski erkek arkadaşım memen yok yok fındık gibi yok tahta gibi diye surekli benzetme yapardı o da arttırdı kompleksimi. Surekli destekli giyiyorum ama beni boyle beğenen biri bir gun destekli sutyensiz halimi gorur de yuzu duşerse diye korkumdan sevgili yapamıyorum. Cok mutsuzum, surekli bunu duşunuyorum... Oncelikle 19 silikon taktırmak icin kucuk bir yaş mı, yaşı benim gibi kucuk olup yaptıran varsa ailenizi nasıl ikna ettiniz? Ve en onemlisi dokununca belli oluyor mu yani ele bir plastik parcası geliyor mu? Cunku her yerde bi erkeğin bunu anlamaması imkansız, iğreniyoruz gibi şeyler yazmışlar...Ve burnumdan da memnun değilim kemikli ve biraz buyuk ikisini de yaptırırsam yapma bebek gibi olmaktan da korkuyorum..
Onerilerinize, fikirlerinize cok ihtiyacım var teşekkur ederim okuduğunuz icin
meme buyutme
Estetik ve Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Estetik ve Estetik Cerrahi
- meme buyutme